ten film to po prostu niewypał, żenada najgorsza część z teksańskich masakr, nie wiem jak w ogóle to obejrzałem...
W pełni się zgadzam, zdecydowanie najgorsza część. A najgorsze jest to, że od dawna żaden film mnie aż tak nie wyprowadził z równowagi, a Teksańska Masakra Piłą mechaniczną to dla mnie jedna z najlepszych serii, szkoda tylko, że aż tak tragicznie skończyła :/... Remake'u i Początku nie liczę. Absolutnie wszystko było złe i kompletnie w złym smaku, poniekąd kultowy Leatherface przebrany za transwestytę biegał bezradnie wymachując swą piłą. Kompletnie nie mam pojęcia co reżyser miał na myśli.
komedia w bardzo kiepskim guście
Myślałam, że będzie extra, a wyszła jedna wielka żenada....
Zgadzam się... oglądałem wczoraj na Polsacie i myślałem że usnę... Liczyłem na dobre kino grozy, jednak bardzo się pomyliłem. Strata Czasu. Ani dobra komedia ani Horror.
osobiście nie myślałam, że usnę... a w istocie to zrobiłam. moja reakcja mówi jak bardzo ciekawy był ten film.
A ja myślę, że przesadzacie :))
Ten film obejrzałem z większą przyjemnością niż np. część 2 serii. Niewątpliwie nie jest to dzieło najwyższych lotów, ale ja osobiście kilka razy się nawet zaśmiałem. No i uważam, ze fajnie było zobaczyć Zellweger i McCounaghey'a gdy dopiero zaczynali swoją przygodę z aktorstwem...