Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie

The Return of the Texas Chainsaw Massacre
1994
3,7 5,7 tys. ocen
3,7 10 1 5657
3,9 10 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie

ten film to po prostu niewypał, żenada najgorsza część z teksańskich masakr, nie wiem jak w ogóle to obejrzałem...

ocenił(a) film na 2
FreddyKruger_filmaniak

W pełni się zgadzam, zdecydowanie najgorsza część. A najgorsze jest to, że od dawna żaden film mnie aż tak nie wyprowadził z równowagi, a Teksańska Masakra Piłą mechaniczną to dla mnie jedna z najlepszych serii, szkoda tylko, że aż tak tragicznie skończyła :/... Remake'u i Początku nie liczę. Absolutnie wszystko było złe i kompletnie w złym smaku, poniekąd kultowy Leatherface przebrany za transwestytę biegał bezradnie wymachując swą piłą. Kompletnie nie mam pojęcia co reżyser miał na myśli.

użytkownik usunięty
GHX03

nie ogladalem, ale pisze ze to komedia, wiec czego sie spodziewales?

ocenił(a) film na 3

komedia w bardzo kiepskim guście
Myślałam, że będzie extra, a wyszła jedna wielka żenada....

ocenił(a) film na 2

enjoy_2
JEST NAPISANE, że to komedia :)

FreddyKruger_filmaniak

Zgadzam się... oglądałem wczoraj na Polsacie i myślałem że usnę... Liczyłem na dobre kino grozy, jednak bardzo się pomyliłem. Strata Czasu. Ani dobra komedia ani Horror.

ocenił(a) film na 1
lechu15

osobiście nie myślałam, że usnę... a w istocie to zrobiłam. moja reakcja mówi jak bardzo ciekawy był ten film.

ocenił(a) film na 1
FreddyKruger_filmaniak

Zgadzam się z tą ocena.... film bardzo bardzo słaby...

FreddyKruger_filmaniak

A ja myślę, że przesadzacie :))
Ten film obejrzałem z większą przyjemnością niż np. część 2 serii. Niewątpliwie nie jest to dzieło najwyższych lotów, ale ja osobiście kilka razy się nawet zaśmiałem. No i uważam, ze fajnie było zobaczyć Zellweger i McCounaghey'a gdy dopiero zaczynali swoją przygodę z aktorstwem...

ocenił(a) film na 4
FreddyKruger_filmaniak

film fakt najgorszy z serii. i najslabiej go wspominam ;