PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=30986}

Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie

The Return of the Texas Chainsaw Massacre
1994
3,7 5,6 tys. ocen
3,7 10 1 5576
4,0 9 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną: Następne pokolenie

Obejrzałem wczoraj na polsacie, ale było kilka niesmacznych scen, które strasznie mnie rozśmieszyły i wręcz spodobały - dlatego, za ogólną głupotę i niesmak 4/10

ocenił(a) film na 6
Chudi23

Poprzednie części lepsze, chociaż ta wcale nie była taka zła jak wskazuje ocena filmwebu

ocenił(a) film na 2
Chudi23

Na koncu sie usmialam jak nie wiem :D

ocenił(a) film na 2
Chudi23

Ewidentnie najgorsza część Teksańskiej piły. Dialogi tak durne , niektóre sceny prześmieszne , a ogólny wygląd LeatherFace'a mizerny. Gra aktorów na bardzo niskim poziomie.

noozzle

To dobrze, że prześmieszne bo to czarna komedia-parodia filmów typu teksańska.. :) ogólnie widzę,że dużo osób pisze, że słaby i śmieszny ale to komedia, to jak śmieszył to chyba udany? moim zdaniem to nie kontynuacja czy remake tylko nawiązanie przez parodiowanie.. oj zrymowało się :) no i warto docenić grę Renée i Matthew, którego kojarzę głównie z lekkich filmów... a tu? Jaki niedobry pan ;)

ocenił(a) film na 2
nataszaspoko

Jeżeli tak jak mówisz jest to parodia , to ujdzie w tłumie , ale jak nie masz racji i twórcy wzięli to na poważnie no to koniec świata :)

noozzle

faktycznie to byłaby prawdziwa "masakra" :D

ocenił(a) film na 3
nataszaspoko

Niezależnie od tego czy to miała być komedia czy horror... wyszło słabo. Ani to straszy, ani śmieszy. Nawet nie ma co porównywać ze świetną częścią trzecią.

Piastunka

no ja nie porównuje bo nie mam do czego.. jeśli masz ochotę to przeczytaj mój komentarz do recenzji, pozdr.!