Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29842
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Tylko jedno mnie denerwuje że nie ma reklam bo w trakcie filmu zawsze mi się iść chcę do tej zasranej łazieńki -.-.

ocenił(a) film na 10
mesogog

aha hehe nie mam tego kanału pozatym wszystkie części już oglądałam

mesogog

Zastanawiam się...
Boję się, czy psychika mi nie siądzie po takiej ostrej rąbance :D

ocenił(a) film na 8
mesogog

klasyka kina ..nie pij piwka w trakcie a bedzie ok ..brak reklam to olbrzymia zaleta ALE KINO !!! ja wlasnie ogladam :)

ocenił(a) film na 6
mesogog

No i ja też się skusiłem na dzisiejszy seans... zobaczymy czy okaże się lepszy od remaku.

mesogog

Okazało się że lepszy oryginał :) przez cały film byłem zaciekawiony , byłem tak ciekawy że miałem wrażenie że film był krótki .
Ocena 10/10 remake 1/10 0 klimatu. Aha jedna scena mnie wystraszyła jak leatherface zamyka ją w tym pudle , to ten koleś otwiera a ona tak jakby martwa a tu otwiera oczy i ta muzyka.... Następnie to te trupy w domu leatherfaca mówię wam oryginał lepszy:)

ocenił(a) film na 7
mesogog

Muszę przyznać że nie przepadam za horrorami, a szczególnie horrory typu "Klątwa" chodzi mi o takie gdzie występują jakieś stwory, duchy itp. A ten film zrobił na mnie wrażenie, fajny klimat i taki realny film gdzie takie rzeczy w świecie mogą się dziać :) Moim zdaniem lepszy od remaku, w końcu klasyk zawsze wygra.

ocenił(a) film na 8
konridek

Tochę za wcześnie Hooper uśmiercił czwórkę bohaterów i przez pół godziny było latanie za jedną laską, ale film spoko.