Teksańska masakra piłą mechaniczną

The Texas Chain Saw Massacre
1974
6,5 30 tys. ocen
6,5 10 1 29834
7,7 42 krytyków
Teksańska masakra piłą mechaniczną
powrót do forum filmu Teksańska masakra piłą mechaniczną

Oglądnałem ten film i się zawiodłem, jest poprostu głupi. Początek jeszcze niezły ale ten koniec jest beznadziejny. Do innych klasyków (piątek trzynastego, wzgórza mają oczy, halloween) nie mam nic do zarzucenia są poprostu świetne, ale ten film w ogóle mi sie nie spodobał, przez ostatnie pół godziny ta panienka wrzeszczy jak najęta i ta scena przy tej kolacji, szkoda słów. Remake z 2003 roku jest o niebo lepsze. Ocena 4/10 ( i to tylko ze względu na niezły początek).

RogerVerbalKint

Dzięki,dobrego gustu to może nie mam ale mam na tyle żeby wiedzieć że ten film jest głupi i beznadziejny.

jeti

Wiesz może w swoich czasach to był hit ale teraz ten film mnie bardziej śmieszy niż przeraża.
Myślałem że głupie dialogi są tylko w nowych filmach ale ten film pokazuje że nie tylko.
Poza tym "gra" pewnych osób nie jest na wysokim poziomie a ciągłe darcie pyska drażni że w pewnym momencie myślałem "zabij ją w końcu niech zamknie swój pysk"...
Ten film nie wzbudził we mnie pozytywnych emocji.
W kategorii komedia to zasługuje na 8 ale w kategorii horror to 1 to za wysoka ocena.