Teksas - Pola śmierci

Texas Killing Fields
2011
6,1 9,1 tys. ocen
6,1 10 1 9065
4,7 3 krytyków
Teksas - Pola śmierci
powrót do forum filmu Teksas - Pola śmierci

dobry film ale czegoś zabrakło. Klimat był - zwłaszcza scena napadu na kobietę w domu. reszta brakło (jak to ujął jeden z przedmówców) spójności. Może jakby film był trochę dłuższy... Ale niech tam ważne że zbok złapany...
pozdr

kin1978

A mnie się nawet podobał. Trochę rozbawiła mnie akcja gdy babka napadnięta dzwoni na gliny a policjantka jej mówi, że ma zostawić dziecko i pozamykać drzwi i okna.

ocenił(a) film na 6
carmen8_fw

Ciekawa procedura. Ale sam texas jest dziwnie fascynujący - sami amerykanie jak kręcą film o południu stanów to zawsze atmosfera jest ciężka, same dewianty i "popaprańce" i główni bohaterowie jiepasujący do rzeczywistości. pamietam taki dowcip: "nie ma to jak texas gdzie matka to matka a ojciec to brat". Tak amerykańce postrzegają ten stan.... czytałem Foulknera - ten to dopiero ciekawie opisał południe... polecam

ocenił(a) film na 2
kin1978

Kolego, jeżeli już musisz dzielić się z nami przebiegiem fabuły , informuj o tym w temacie swojego posta. Używając nooo żeby daleko nie szukać "uwaga spojler".

ocenił(a) film na 6
merimel

skażyl mnie spażałsta szto eta znaczyt "spojler"? - gdzie ja budit złamatstia zasadu "spojler"? czy znaczyt że ty wisz szto był zbik or łat?
pozdrawlaju hooł!!!!