Teoria zabijania

Kill Theory
2009
5,6 2,9 tys. ocen
5,6 10 1 2903
6,5 2 krytyków
Teoria zabijania
powrót do forum filmu Teoria zabijania

7/10

ocenił(a) film na 7

Kiedy oglądałem go pierwszy raz, to bardzo mi się podobał i oceniłbym go na 9/10, jednakże przy drugim razem były same nudy. Jak dla mnie ten film jest tak na jeden raz do obejrzenia potem już nie jest taki sam, ale w sumie 7/10 daje, bo co prawda nie zachwycił mnie 2 raz, ale za 1 razem był rewelacyjny.

ocenił(a) film na 7
Nekromanta21456

no bo w zasadzie nic nie oddaje emocji towarzyszących po raz pierwszy gdy nie wiadomo co będzie dalej, czyli jak najbardziej zdrowy odruch zgadzam się mocna siódemka, i skoro zostaje u mnie w kolekcji to jeszcze nie raz będzie obejrzany z każdym z otoczenia kto jeszcze go nie widział, tylko teraz wymienię na BluRay jak każdy po obejrzeniu i stwierdzeniu że mi się podobał. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
Nekromanta21456

Nie powinieneś zmieniać oceny . Liczy się pierwsze wrażenie . Żadko kiedy film oglądany za drugim razem zrobi na tobie takie samo wrażenie .

ocenił(a) film na 7
maciekb80

Nie do końca, bo istnieje sporo filmów, które przy 2 seansie są równie dobre. Niektóre są nawet tak zrobione, że dopiero za 2 razem odkrywa się pewne szczegóły. Niestety, jeżeli chodzi w tym aspekcie to kino grozy leży i kwiczy. Zostaję przy 7

ocenił(a) film na 7
Nekromanta21456

Ode mnie też 7