Teoria zabijania

Kill Theory
2009
5,6 2,9 tys. ocen
5,6 10 1 2903
6,5 2 krytyków
Teoria zabijania
powrót do forum filmu Teoria zabijania

Koleżanka leży rozbebeszona na kanapie, pocięta, zakrwawiona. A dziewczyny niczym niewzruszone nakrywają ją obrusem niczym stół przed świątecznym obiadem... Czy to normalne zachowanie, gdy widzi się tyle krwi i martwą kolezankę?

ocenił(a) film na 3
weeman86

film 3 kategoria, niższa półka, ja bym lepiej wyreżyserowała.Koleżanka rozbebeszona leży na łóżku , odczytują napis wydziergany jej na brzuchu, po czym włączają kamerkę do tv i oglądają przekaz mordercy - szkoda że jeszcze kawy sobie do tego nie zrobili.

weeman86

najbardziej naturalnie jak na taką sytuacje zachowywał się ten pulchny :) ja bym się zachowywała tak samo albo jeszcze gorzej może z wyjątkiem tego że raczej bym nie postrzeliła nikogo ;p

użytkownik usunięty
weeman86

a co miały jej nie przykrywać tylko napawać się widokiem trupa? to rzeczywiście dziwne, że ciało czymś się przykrywa... zastanów się co piszesz...
i jak to się ma do podrzędnego erotyka?

użytkownik usunięty

rozbebeszona;D

ocenił(a) film na 7
weeman86

a co po księdza miały dzwonić ? czy stać nad nią i drzeć ryja w niebogłosy, wtedy napisałbyś że ,, zamiast ją przykryć '' to stoją i się drą. Echh polonia wy za komentowanie to się nie bierzcie. Obejrzałem ten film nie wydarzyło się z nim nic co nie mogło by się wydarzyć jest raczej nie przesadzony i miał jakiś sens, bo facet prowadził z nimi grę na końcu jeszcze wyjaśnia się dlaczego. Nie wiem czego ty byś chciał zresztą mądralujecie się wszyscy wielcy krytycy a sami nie nagralibyście nawet 5 min filmiku telefonem jak trzeba.