Teoria zabijania

Kill Theory
2009
5,6 2,9 tys. ocen
5,6 10 1 2903
6,5 2 krytyków
Teoria zabijania
powrót do forum filmu Teoria zabijania

Film jest perfekcyjny! Wrecz bezbledny!
Zasiadlem do filmu oczekujac tylko i wylacznie dobrego zakonczenia dzieki ktoremu w rezultacie dalbym ocene 7-8.. A zobaczylem niesamowicie wciagajacy, trzymajacy w napieciu, ciekawie zrobiony (moglo sie wydawac , ze pomysl jest wtorny , a nie wydaje mi sie, zebym cos podobnego widzial - a ogladam duzo ;]) , nastrojowa muzyka i co najwazniejsze klimat! mozna bylo odczuc na wlasnych barkach strach bohaterow, ktorzy nawiasem mowiac odegrali swoje role wysmienicie :) a te zakonczenie - wlaczajac przypadkowe zabicie przyrodniej siostry , usilowanie zabojstwa przez Jen oraz syn psychologa ;].. ten film zawiera (moim zdaniem) wszystko co powininien zawierac doskonaly horror!
Podsumowujac film jest blyskotliwie zrobiony z bardzo dobra sciezka , na dodatek z klimatycznymi zdjeciami.. Zawsze od horroru oczekuje zaskakujacej koncowki - i tu sie nie zawiodlem! Jest to moim zdaniem najlepszy horror (lacznie z The Children) od czasow Zejscia!
Kazdy fan horrorow i nie tylko musi to zobaczyc!!!!! ;)

ocenił(a) film na 9
wine_bae

Zgadzam się z przedmówcą film trzyma w napięciu super motyw ogólnie " każdy by zrobił tak samo na moim miejscu " ale kolego gdzie to jest HORROR to Thiller a nie Horror nie ma tu elementów horroru ale film oceniam spokojnie na 8/10 jakoś się tak dziwnie złożyło ze wczoraj obejrzałem children a dziś Kill theory oba filmy na prawdę warte obejrzenia

ocenił(a) film na 9
rado111_2

dla mnie też świetny. 9/10.

ocenił(a) film na 5
marceliola

to nie horror a słaby thriller, wtórna fabuła, marna podróbka piły daję 5/10 bo krótko trwał :D

ocenił(a) film na 8
koko_szanel

Może i ten film jest podobny do piły,jednak nie wiem jak wam ale mnie on się bardziej podobał niż przereklamowana seria piły od części 3 do innych badziewi.Teoria Zabijania ma w sobie, te emocje które trzymały mnie przez cały czas w napięciu,na dodatek świetne zakończenie.Moim zdaniem 8/10