Moim zdaniem film sprawdził się świetnie dla mnie czyli osoby która nie znała innych części, fabuła została opowiedziana w ten sposób, że ja nie byłem w żaden sposób zagubiony w nieznanych terminach czy imionach a i osoba z którą ten film oglądałem (która znała poprzednie części) zrozumiała odniesienia do pozostałych filmów z tej serii.Fabuła nie była specjalnie porywająca, postacie wyraziste, zwroty akcji dosyć przewidywalne. Podobały mi się efekty specjalne i nie zabrakło odrobiny humoru. Dobrze wydane pieniądze.
Skoro za ten film 7/10, to podejrzewam, ze dla jedynki i dwojki zabraknie ci skali :)
No pewnie, ze nie, przeciez to tylko jedne z najlepszych filmow akcji/science-fiction :) podejrzewam, ze po ich obejrzeniu natychmiast obnizysz ocene dla Genisys
Obejrzałem część pierwszą i powiem, że jest bardzo podobna pod względem fabularnym do Genisys i całkiem przyjemnie się oglądało ale technologicznie (co nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem) stoi słabo chociaż pewnie gdybym oglądał go podczas premiery byłbym zachwycony. Dlatego uważam, że oba zasługują na 7.
To chyba Genisys jest do niej podobna :) bo kopiuje pewne schematy. Ale co do efektow sie nie zgodze, w jedynce sa o wiele lepsze, te w Genisys wieja tandeta moim zdaniem. Obejrzyj dwojke :) podejrzewam tez, ze jedynka zyska po kolejnym obejrzeniu... Ten film ma klimat, czego brakowalo mi w Genisys. No i Arnold jaki byl! Straszny! Grozny! A nie taki pluszowy mis jak w Genisys