PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 72 tys. ocen
6,1 10 1 72496
3,9 33 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

I przyszedł czas na to aby odszczekać to co się o filmie mówiło zanim jeszcze trafił na duże ekrany. Ci co mówili że będzie to przeładowany efektami akcyjniak i w dodatku z dziwnie dobraną obsadą to pragnę wam powiedzieć....... Ani jedno ani drugie nie daje podstaw do minusowania potencjału tego filmu.

- Emilia ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu dała sobie radę i nawet z zainteresowaniem oglądałem jej grę na ekranie.
- Jai.... nasz kochany Jai..... paradoksalnie jego porażenie twarzoczaszki było w tym filmie nawet plusem..... jakoś jego aparycja zaskakująco dobrze mi się zgadzała z przesłodką postacią Sary i muszę przyznać, że ta para mnie nie zawiodła.
- Jason... z uwagi na historię postaci Johna w tej cześć terminatora, sprawdził się co najmniej dobrze. Zrobił wszystko co miał zrobić i był integralnym elementem całości.
- Arnold......... nie ma co komentować. Miał wszystko co trzeba. Metalowy blaszak to jego żywioł.

Generalnie efekty specjalne fajnie zbilansowane i pod względem wizualnym bezbłędne. Muzyka na plus i ta mieszanka starego klimatu poprzednich części z nowym nurtem była bardzo przyjemna dla oczu.

No i twórcy pozostawili na końcu tę nutkę ciekawości...... ocena 9/10 i to z czystym sumieniem. Fani Arnolda, fani Terminatora: zapraszam do kin.