Szkoda, że praw autorskich nie wykupił Disney. Brakuje mi figurek, kubeczków, plecaczków, breloczków, koszulek, zestawów Happy Meal z motywami T5: Genesis. Chciałbym również zagrać w wariację Angry Birds z filmem (zamiast świń terminatory - te złe). A no i bardzo bym chciał aby LEGO się dołączyło i zrobiło całą serię z terminatorami dla najmłodszych. W dalszej kolejności można by zrobić film animowany, może komiks, naklejki, a może takie TAZO z terminatorami w czipsach?
Plus dla Ciebie ;) Kiedyś, po premierze Terminator Salvation widziałem w Smyku zestaw "małego terminatora" - małe wystające, metalowe części ciała do przyklejenia na twarz i ręce 10-latka (szkoda, że taki limit wiekowy- przymierzył bym). Ciekawe czy wyprodukowano jakieś zabawki/artykuły dziecięce związane z Genisys? Ostatnio leciał w telewizji pierwszy Terminator i zakręciła mi się łezka w oku- niegdyś mroczny thriller science-fiction, a teraz "kreskówka" familijna :( Poważnie, seria zaczyna przypominać Transformers, tyle że roboty przybierają ludzką postać.