Dlaczego tyle osob wystawia negatywne oceny przed seansem! Jak mozna oceniac cos zanim sie to zobaczy? Tyle jedynek w ciemno polecialo... dzieci
I tak do końca roku na imdb zleci ocena mocno i zejdzie na poziom T3 w okolicach 6.5
Też tak zakładam - do 6.5. Ludzie wystawiają 1,2,3,4,5 i maja absolutną rację. Film powinien dostać "pałe" za wymazanie wydarzeń z Judgement day. Dziwie się, że James Cameron nie oskarżył ich za podszywanie się pod oryginał.
1/10? głupi jesteś...
Zresztą widzę, że połowę filmów oceniasz na 1/10
Powinni inaczej wyliczać średnia ocen.
A ty wystawiasz 10 imbecylu. Wzajemnie. Za Transformator Gimbasys - 8 posrało cię?
No.. ja wystawiam old schoolowym filmom i 5% teraźniejszym pozytywne oceny natomiast sram na Pop i PG-13.
Tez uwazam, ze np hary poter to dno, ale nie bylem w stanie obejrzec dluzej niz 5 min i nie oceniam, a ty ogladales wszystkie, ze oceniles? :)
Tego z 2 części na siłę za które dałem zasługującą ocenę a resztę oceniłem z nienawiści do klimatu.
Jest mnóstwo filmów które musiałbym ocenić. Tych na VHS jak i kinowych klasyków ale zabiorę się za to w późniejszym terminie. Jestem od niedawna na Filmweb