PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 73 tys. ocen
6,1 10 1 72551
4,0 36 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Nie idźcie na to do kina strata czasu i zarobionych pieniędzy.

kadim_filmweb

a kto chodzi do kina w czasach netu, tylko idioci:)

Szybszy

Internet nie zagwarantuje Ci olbrzymiego ekranu w superjakości z świetnym udźwiękowieniem. W przypadku blockbusterów obraz i dźwięk w najwyższej jakości jest wręcz konieczny.

szmyrgiel

to zależy akurat od tego jaki sprzęt się posiada
są ludzie którzy posiadają mini sale filmowe w swoich posiadłościach

kadim_filmweb

Niestety nie każdy może pozwolić sobie na taki luksus ;) Reszta musi zadowolić się kinem. Na pewno będzie jeden, krótki moment w którym będę szczęśliwy podczas seansu. To sam początek, w którym zajmuję swoje miejsce w sali z popcronem i colą ze świadomością, że właśnie jestem na seansie Terminatora ze Schwarzeneggerem w roli głównej. Zapominam o zapowiedziach, recenzjach itd. żyję w tej krótkiej, wspaniałej iluzji. Potem zaczyna się sam film, a wraz z nim narastające rozczarowanie. Mimo tego, wciąż nie będę żałował seansu, dzięki tej krótkiej chwili, tej pięknej, naiwnej świadomości, że oglądam coś co jest częścią mojego dzieciństwa.

ocenił(a) film na 5
szmyrgiel

Ładnie napisane :)

kadim_filmweb

Przykro mi, chociaż wyczuwam kupę na kilometr to i tak pójdę, z czystego sentymentu ;)

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

Wczoraj zarezerwowałem na TERMINATOR GIMBASYS .. 2 bilety = 28 zł w środę (premiera). Zajefanie bo w ten dzień każdy płaci 14 zł w 2D i 17zł w 3D. Normalnie to płacę 23 zł - normalny 2D, i 26-7zł normalny 3D.
Popieram - wielki plus za to, że lepiej czasem obejrzeć w internecie jakąś nowość aby upewnić się czy warto wydawać pieniądze na seans. Niestety to przykra sprawa bo 90% filmów to po prostu sraki pozbawione klimatu lat 70, 80, 90.
Na szczęście chodzę do kina jak do kościoła (pogrzeby, śluby, msza za zmarłego).

ocenił(a) film na 1
Parsley81

Idę w czwartek za 55zł (2 bilety) na normalny seans w 2D. W kinie po raz ostatni byłem 11 lat temu, wolę oglądać w domu. Po udostępnionych materiałach widać, że to sraka do sześcianu. Dobór nowych aktorów(??), kretyńskie wstawki komediowe, Terminator Superman, plastik, sterylność i patos(wtf?!). Normalnie czekałbym do premiery w tv. Jednak to Terminator z Arnoldem, a Arnold udowodnił mi w The Last Stand po raz kolejny, że jeśli chodzi o kino akcji to jest tylko on, a potem długo, długo nic. Stwierdziłem więc, że muszę szybciej zobaczyć ten obraz nędzy i rozpaczy.

ocenił(a) film na 5
ligoo

Co do Terminatora to nie lubie czekać, czym prędzej zobaczy się tym lepiej. Nie zaglądam do sieci, błe - żadnych kinówek po hiszpańsku. Reszta mi na prawdę zwisa więc jak najbardziej do obejrzenia w domu. Następny film w kinie dopiero po świetach w styczniu ... SW 7 -Przebudzenie mocy.

ocenił(a) film na 5
ligoo

Twardzi jesteście. Wiecie, że badziew, a jednak idziecie. Mnie najbardziej interesuje w tym filmie wstawka z 1984 roku, choć pewnie to jedynie 5 minut filmu.
Dajcie znać po seansie "jak było".

Dentarg

To ja ci powiem jak to było z pierwszym Terminatorem, premiera w Polsce miała poslizg 4 lat, co i tak było nielada wyczynem , pierwsza czesc zaczęto grac w polskich kinach w 88 r.

ocenił(a) film na 5
Szybszy

Mi chodziło o to, czy film T5 jest do obejrzenia i czy dobrze się na nim bawili. To wszystko co chciałbym wiedzieć.

Dentarg

Jeżeli oglądałeś dwa pierwsze terminatory to na zakończeniu seansu T5 dostaniesz odruchu wymiotnego.

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

Gorzej, jestem fanem dwóch pierwszych terminatorów (10/10 i ulubione).

Parsley81

Dokładnie dwa trzy filmy w ciągu roku z klimatem tamtych lat to jest święto.
Udanego seansu potratuj ''To'' jak komedię łatwiej się strawi.

ocenił(a) film na 5
kadim_filmweb

Dzia, wzajemnie. Spodziewam się lepszego filmu od Rise Of The Machines i Salvation.. Nie porównuje tego z T1/T2 natomiast liczę na "prawdziwego T3"