PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 73 tys. ocen
6,1 10 1 72551
4,0 36 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

Skynet został zniszczony? Wcale nie - dziadek wciąż żyje.
Dziadek jest dziełem Skynetu , dopóki on żyje Skynet żyje.

Żenua
dziadek terminator? w części szóstej będzie dziecko terminator?a może wuja?
Żenua 2
Terminator potrafi ocenić czy człowiek jest dobry czy zły? (końcowa scena kiedy Arnold wypowiada się na temat Kyle'a rozmawiającego ze sobą w wersji chłopca)
Pytanie
W 2017 roku żyje dwóch Kyle'ów Risse .Wersja chłopiec i wersja dorosła? Czy tu nie będzie konfliktu międzygalaktycznego:)?
Pytanie 2
Maszyna , która przeniosła do przyszłości Sarę i Kyle'a wciąż istnieje i nadal można jej użyć - procesor dziadka może to umożliwić. Dopóki terminator i maszyna są świat nie jest wolny od Skynetu.Skąd ten spokój bohaterów na końcu? Czyżby wiedzieli że mają zapewniony angaż w następnej części? :)

Mikael82

Nie ma za bardzo co sie podniecać tym film , film jest denny i niespójny , zrobiony dla kasy i PG 13

Dla mnie terminatorem może być każdy mnie to nie przeszkadza , aby tylko to miało jakiś sens ...np w T3 odpowiadała mi rola kobiety jako TX

Chyba trochę nie uważnie oglądałeś , bo w końcówce nie stwierdza ze jest dobry , tylko wygląda to jakby pytał sie Sarę, a ona mu odpowiada TAK

Zawsze uważałem , ze jakby sie spotkali dwaj ci sami ludzie w 1 czasie , z przyszłości i przeszłości doszło by do unicestwienia, przy ich kontakcie cielesnym - jak w filmie ''Strażnik czasu'' z Van Damme [ nie znam sie - może ktoś jest lepszy w te klocki -SF ]

Oczywiście z maszyna czasu i procesor zostały , tylko po to by zrobić 3 nowe części terminatora .

ocenił(a) film na 6
janekgromada

,,Kyle Risse is a good man,,
,, he is,,