PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=512784}

Terminator: Genisys

Terminator Genisys
2015
6,1 73 tys. ocen
6,1 10 1 72544
4,0 36 krytyków
Terminator: Genisys
powrót do forum filmu Terminator: Genisys

4czeęść była bardzo dobra ciekawe czy piąta będzie tak samo dobra

ocenił(a) film na 7
spirit23

Piąta będzie lepsza!!! Może nawet 5 gwiazdek otrzyma...

Nartenlener

hehe.... jesli ktos lubi... prostoliniowosc...to czemu nie :] film przestal otrzymywac miano "ciekawego" od 2 czesci.... :]

ocenił(a) film na 7
EvilNicks

a mnie się T4 podobał i to bardzo, dałem mu 10 - troche na wyrost ale i tak ma o wiele z niską ocene na filmweb, warto zauwazyc że to jedna z lepszych współczesnych wizji postapokaliptycznego świata, miażdżąca nudne do bólu The Road, i przesadzone Book of Eli
Mam nadzieję że w T5 ujżymy więcej zniszczenia i skupi się on na emocjac ludzi żyjących w takim świecie - ale nie za bardzo.

ocenił(a) film na 4
robert_1305

Też się cieszę, że będzie T5..Po T4 czuję taki niedosyt. Trochę było prostoliniowości. Mam nadzieję, że coś z tego będzie..Ciekawe, kto będzie reżyserem?

robert_1305

robert_1305 że niby to była realna wizja postapokaliptyczna :/ chyba kpina
Jedyny film według mnie który rewelacyjnie przedstawił ową wizje to właśnie The Road ( a może sobie być nudny ) ale to właśnie tam najlepiej zostało ukazane. Ogólne wyniszczeni brak pożywienia rozproszone grupki ludzi którzy z braku jedzenia polują na innych ludzi w celu pożarcia. Taka wizja według mnie jest najbardziej zbliżona do prawdy która na pewno kiedyś się wydarzy :)

spirit23

4 część dobra? Chyba żartujesz? Terminator skończył się według mnie na drugiej części. Trzecia jeszcze ujdzie w tłoku a czwarta to nieporozumienie i teksty typu: "UWAGA MOTOTERMINATORY!" No ale cóż każdy ma prawo mieć własne zdanie.

spirit23

Nie jestem jedyną osobą która za dobre filmy uważa tylko T1 i T2. T3 już jest trochę naciągany, ale jeszcze można go obejrzeć i się nie popłakać. Jeśli chodzi o T4 to jakiś koszmar. Na siłę i do bólu ciągnięty wątek Johna Connora i Skynetu, który jest denny, płytki i nudny. W którym momencie T4 był dobry? Dobre były tylko efekty, na które specjalnie poszedłem do kina, a i tak w fotel mnie nie wgniotło. Ale same efekty filmu nie tworzą.
Może gdybym spojrzał na T4 jak na zupełnie inny film to nie byłby taki tragiczny, ale to ostatnia część legendarnego Terminatora. A ten film z Terminatorem z pierwszych trzech części nie ma nic wspólnego.

użytkownik usunięty
talent711

jak dla mnie john connor zginoł po części 2, a teraz możecie sobie kręcić nawet serial (podobno już jest ale strasznie słaaaby), terminator 5 czemu nie, może i nawet 6 zawsze troche gorsza wpadnie dla autorów tego czegoś,
dlaczego niema już naprawdę dobrych filmów, dlaczego ich sie już nie robi, kiedyś sie robiło filmy typu terminator, alien, milczenie owiec, blade runner i podobne które dziś też sie dobrze ogląda, a dzisiaj powstaje chłam typu avatar, terminator 3 i 4, już po roku od premiery te tytuły znikną, ale kasa zostanie, widocznie takie czasy

akurat avatar jest zajebisty. to film ktory laczy w sobie jakas historie (ciekawa!) i efekty specjalnie. takim filmem mogl byc terminator 4 ale niestety...

spirit23

4 częsc była zajebiaszcza ^^ juz niemoge sie doczekac 5^^ a dlatych na którym film skonczyl sie na 2.... nierozumiecie czasu ;]

3RNIO

jak 5 będzie tak dobra jak 4 to będę omijał kina

ocenił(a) film na 3
BigDadddy

akurat 4 cześć jest bardzo dobra, ale jest to już zupełnie inny rodzaj kina niż 3 pozostałe części