Dlaczego w zwiastunie Sarah Connor podczas spotkania z Arnim Terminatorem mówi do niego że po wszystkim go zabije? Przecież w drugiej części Arni uratował ją i Johna.
"Dark Shit" w znaczący sposób zmienia historię przedstawioną w T2, a ten tekst jest następstwem ingerencji w historię.
aaa plus skaynet zdążył wysłać drugiego terminatora który teraz nazywa się Karl XD on na początku tego gównianego filmu zabija Johna
Sarah, chciala by go zlikwidowac nawet gdyby okazalo sie, ze wynalazl rozwiazanie dla wszystkich bolaczek ludzkosci. To jest jej cech charakteru od T1/T2.
T-800 z T2 był innym modelem niż ten z Dark Fate. Ponadto nawet jak T-800 uratował w T2 Sarę i Johna to i tak musiał zostać zniszczony. Dlatego na końcu T2 opuszcza się do lawy i tym samym likwiduje się. Dlatego, aby nikt z ludzi nie podjął się badania go i przez to badania nad takimi maszynami, bo to doprowadzić miało do wybuchu wojny.
T-800 w Dark Fate to inny model.
Dziękuję. Poza tym to kolejny już chyba temat z gatunku "jak to się stao że Arni żyje pomimo tego że w dwójce ginie". Naprawdę trzeba chyba 30 lat w piwnicy siedzieć żeby tego nie wiedzieć, albo oglądać filmy... sam nie wiem jak. Jak ludzie czytają tak jak oglądają to cofamy się do Neandertalczyka.
Z innej beczki natomiast to interesującym pomysłem przed zejściem Szwarca byłoby nakręcenie Terminatora w którym zagrałby nie T-800/850 ale ponownie Dutcha Schaefera!
>>> Poza tym to kolejny już chyba temat z gatunku "jak to się stao że Arni żyje pomimo tego że w dwójce ginie"<<<
Hahahaha :D Mnie też to rozpiërdala dokumentnie :D Czasem się zastanawiam czy to po prostu nie jest zwykły trolling czy coś, bo na serio aż się nie chce wierzyć, że istnieją takie jednostki :D
"przecież zgniotła go w prasie, jakim cudem wrócił i teraz jest dobry?"
"przecież stopił się w lawie, jak to możliwe że ożył i bije się z tą babką - robotem?"
i teraz znów "stopił się w lawie, jakim cudem żyje w lesie?"
Serio, nie wiem jak niektórzy te filmy oglądają, chyba jednym okiem a drugim grzebią w smartfonie :D
>>>Z innej beczki natomiast to interesującym pomysłem przed zejściem Szwarca byłoby nakręcenie Terminatora w którym zagrałby nie T-800/850 ale ponownie Dutcha Schaefera!<<<
w usuniętej scenie z T3 bł taki motyw. Oczywiście nie z Arnim jako Dutchem, ale grał człowieka, na bazie którego projektowana była powierzchowność T-800. Oprócz Arnolda jako człowieka, było wyjaśnienie dlaczego, mimo wydarzeń z T2, SkyNet i tak powstał. W ogóle to była kapitalna scena, a m.in. przez usunięcie jej, T3 ma do dziś odbiór jako najgorszy shit z serii.
SPOILER !!!
To inny Terminator, w teorii Carl T-800 został wysłany przez Skynet razem z T-1000, na wszelki wypadek gdyby T-1000 nie powiódł misję (T-800 Z T2 został wysłany przez Johna Connor w celu aby bronić młodego Johna Connora). Jest to możliwe, że ten Carl to był ostatnim z T-800 który został wysłany przez Skynet, ponieważ Skynet został zniszczony z T2 przez Miles'a,Sarah,John i tego przyjaznego T-800. Więc, ten drugi T-800 jako Carl który ma na celu zabić John'a, został ostatnim Terminatorem w tej osi czasu. Czekał, szukał John'a i udało mu się spełnić cel, a w przyszłości nigdy nie dostał nowego celu od Skynet, dlatego jego własnym celem jest bronić swojej rodziny :) wszystko dlatego że Skynet już nie istnieje i nie nigdy doszło do tej apokalipsy, istnieje już nowa apokalipsa w przyszłości w której są Legiony (inne,nowe maszyny Rev) a nowym przywódcą ruchu oporu to Dani Ramos.
Stary, powiedziane jest, ze Skynet wyslal kilkanascie, kilkadziesiat T800. Jakkolkwiek jest to glupie, tak sobie scenarzysci wymyslili.
Skynet nie może wysłać kilkanaście czy kilkadziesiąt Terminatorów, ponieważ to ma jakiś koszt, np energii.
Dark Fate to jest tak jakby Star Wars Force Awakens. Wygląda na to, że może nie dojść do kolejnej części, bo nie zarobił wystarczająco ile powinien :D
Jak dla mnie Terminator się skończył po T2.
Sara mówi wyrażnie,że poluje na terminatory. Dostaje wskazówki od Carla i tępi blaszaki. Przy czym trudno powiedzieć czy to są serie T od Skynetu czy Revy od (litości) Legionu.
W ogóle skąd Carl ma te dane? Skad wie kto, gdzie i kiedy "przybędzie?
Tak ale date przybycia reesa znał Pops i to było logiczne, podobnie jak date przybycie "złego" t800 . A tu skąd Carl wie kiedy i gdzie przybedą nowe terminatory? Razem wszsytkie wysłali tylko do różnych momentów w czasie? Czy każdy z nich miał dane o tym kiedy i gdzie przybędą inne? Troche niedomówień jest w tym filmie. Mimo to mi się podobał. Lepszy o wiele niż Genisyf