PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=723372}

Terminator: Mroczne przeznaczenie

Terminator: Dark Fate
2019
5,9 33 tys. ocen
5,9 10 1 32961
4,7 27 krytyków

Terminator: Mroczne przeznaczenie
powrót do forum filmu Terminator: Mroczne przeznaczenie

Właśnie wróciłem z kina więc pisze na gorąco! :) Byłem przerażony krytyką tego filmu i zastanawiałem się czy wogle wybiorę się na seans. Była to dobra decyzja po T1 i T2 najlepsza odsłona. Nie będę tu spojlerował bo zawsze się do czegoś można przyczepić ale trzeba obejrzeć na dużym ekranie! :) Szkoda, że krytycy i te negatywne hejty przyczyniły się do takiego stanu rzeczy jaki przełożył sie na start T6 bo na to nie zasłużył. Kto się waha to biegiem do kina będziecie fajnie sie bawić.... :) POLECAM

2
dominator333

Wszystko zależy jak podchodzisz do filmu.
Dla kogoś kto się wychował na T1 i T2 i te filmy traktował niemal jak religię, rola Arnolda w tym filmie to gwałt na postaci T800.
To tak jak z PitBullem, jak ktoś kochał serial z 2005-2008 roku, nowe odsłony Vegi będą nie do przejścia. Tu akurat serię uratował Pasikowski, franczyzna Terminatora raczej już się nie doczeka takowego dobrodzieja.

hbk06_qbas

Tez sie wychowalem na T1 i 2 i oceniam jw.

dominator333

Także się wychowałem na T1 i T2 i oceniam najnowszą część na 8.

dominator333

Ty tak na poważnie !? Ten film pluje fanom w twarz,żeruje na sentymencie do dwóch pierwszych części,ale jest tylko nieudolną podróką.Lepiej obejrzeć online lub poczekać,aż będzie w TV

WytrawnyKoneser

Byłem ze znajomymi i każdy po seansie byl zadowolony, wiec nie jest to tylko moja ocena. Zreszta z tego co widać forum mocno jest podzielone. Ludzie pojechali po T6 niewidzac filmu i co niektorzy na tej podstawie dołożyli swoje. Szanuje Twoje zdanie a swojego nie zmieni. Polecam:)

WytrawnyKoneser

Plujesz jadem na ten film w każdym miejscu na forum i wyśmiewasz ludzi, którym się film podoba, tak się zapytam czy ty go w ogóle oglądałeś czy tylko trollujesz ? A może oglądałeś go na seansie sponsorowanym przez CHOMIKA lub TORRENTY ? Każdy ma swoje zdanie i bardzo nie lubię ludzi, którzy próbują na siłę komuś wmówić, że coś jest beeee. Po premierze pierwsza strona komentarzy tu to były same negatywne opinie i zdania typu "nie idźcie do kina na ten g*niany gniot", postanowiłem na przekór temu wszystkiemu iść do kina i bardzo bym żałował, gdybym nie poszedł. Dla uściślenia dziś idę ponownie do kina ze znajomymi, którym ten film także się podobał i także śmieją się z tak ograniczonych ludzi, jak ty próbujących przekonać wszystkich dookoła, jaki to film jest zły.

dominator333

Prawie ten sam poziom co poprzednia część.