Właśnie wróciłem z kina więc pisze na gorąco! :) Byłem przerażony krytyką tego filmu i zastanawiałem się czy wogle wybiorę się na seans. Była to dobra decyzja po T1 i T2 najlepsza odsłona. Nie będę tu spojlerował bo zawsze się do czegoś można przyczepić ale trzeba obejrzeć na dużym ekranie! :) Szkoda, że krytycy i te negatywne hejty przyczyniły się do takiego stanu rzeczy jaki przełożył sie na start T6 bo na to nie zasłużył. Kto się waha to biegiem do kina będziecie fajnie sie bawić.... :) POLECAM
Wszystko zależy jak podchodzisz do filmu.
Dla kogoś kto się wychował na T1 i T2 i te filmy traktował niemal jak religię, rola Arnolda w tym filmie to gwałt na postaci T800.
To tak jak z PitBullem, jak ktoś kochał serial z 2005-2008 roku, nowe odsłony Vegi będą nie do przejścia. Tu akurat serię uratował Pasikowski, franczyzna Terminatora raczej już się nie doczeka takowego dobrodzieja.
Ty tak na poważnie !? Ten film pluje fanom w twarz,żeruje na sentymencie do dwóch pierwszych części,ale jest tylko nieudolną podróką.Lepiej obejrzeć online lub poczekać,aż będzie w TV
Byłem ze znajomymi i każdy po seansie byl zadowolony, wiec nie jest to tylko moja ocena. Zreszta z tego co widać forum mocno jest podzielone. Ludzie pojechali po T6 niewidzac filmu i co niektorzy na tej podstawie dołożyli swoje. Szanuje Twoje zdanie a swojego nie zmieni. Polecam:)
Plujesz jadem na ten film w każdym miejscu na forum i wyśmiewasz ludzi, którym się film podoba, tak się zapytam czy ty go w ogóle oglądałeś czy tylko trollujesz ? A może oglądałeś go na seansie sponsorowanym przez CHOMIKA lub TORRENTY ? Każdy ma swoje zdanie i bardzo nie lubię ludzi, którzy próbują na siłę komuś wmówić, że coś jest beeee. Po premierze pierwsza strona komentarzy tu to były same negatywne opinie i zdania typu "nie idźcie do kina na ten g*niany gniot", postanowiłem na przekór temu wszystkiemu iść do kina i bardzo bym żałował, gdybym nie poszedł. Dla uściślenia dziś idę ponownie do kina ze znajomymi, którym ten film także się podobał i także śmieją się z tak ograniczonych ludzi, jak ty próbujących przekonać wszystkich dookoła, jaki to film jest zły.