PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147552
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Przeszła mi kiedyś przez głowę taka myśl że może w tym filmie jednak zagra Arnold Schwarzenegger, tylko że nie jest on wymieniony ani w obsadzie ani pokazany na trailerach żeby jego pojawienie się w filmie było zaskakującą niespodzianką? Był by to dobry pomysł! Niby Arnie gubernator nie zagra w filmie a on sobie legalnie, tajnie na plan filmowy przychodził podczas kręcenia filmu i ku zaskoczeniu widzów będzie obsadzony w głównej roli. To by było niezłe.

ocenił(a) film na 9
Schackoo

no też bym tak chciał.. bez Arnolda to nie będzie to samo..

pozdrawiam

Mnih

To teraz jeszcze pomyślcie, po pierwsze: jak można tego dokonać, Arni jak sami napisaliście jest gubernatorem i raczej jego czas jest bardzo cenny a zagranie głównej roli było by moim zdaniem bardzo pracochłonne ( wiele godzin spędzonych na planie) poza tym mało, który aktor nie chce rozgłosu. Przecież każda nowa rola wiąże się z wywiadami i zainteresowaniem mediów a co za tym idzie pieniędzmi.:)
Już bardziej prawdopodobny mógłby być krótki epizodyczny udział Arni'ego w nowym Terminatorze :)

ocenił(a) film na 6
tcool

kurde a czy wy z choinki się urwaliście? było to już milion razy wałkowane na tym forum.....Arnold był jeden dzień na planie filmowym- oficjalnie żeby zobaczyć co się święci, pogadał z McG,Bale'em, Worthingtonem itp..a nie oficjalnie (na razie tylko plotki)- dubbingował kwestie i komputerowo mają nanieść jego face na kickingera -> of korse Kickinger będzie jako kickinger, natomiast znany nam Termuś z Face'em Arniego będzie miał/ma mieć jakiś krótki epizod:

ale powtarzam, to są plotki które mogą a nie muszą się sprawdzić

ocenił(a) film na 7
Mnih

Najlepiej z Arnoldem, bez niego to dupa bala, apozatym nieumiem się już doczekać;)

ocenił(a) film na 6
Mr_Tabaca

A pamietacie film "Siedem". Gra w nim Kevin Spacey ale nie bral udzialu w promocji filmu, wszyscy sie dowiedzieli ze on gra w tym filmie dopiero jak obejrzeli film :)

ocenił(a) film na 8
Mihtan

nawet imię podali dopiero po zakończeniu, nie było obok Pitta i Freemana na początku. Może Arni się pojawi, to on miał w końcu zabić Connora, tylko pytanie czy chodziło o niego jako tę konkretną jednostkę czy po prostu jakiegoś robota.

Shigurui

ale w tej części jeszcze Connor nie zginie, bo jeszcze będą dwie kolejne części terminatora (chyba) ;)

Schackoo

Arnold to Arnold ... mógłby być nawet komputerowy ;( ale by był ..
coś czuje "obawiam się", że może to być kolejny niewypał typu Dzienniki Sary Conor .. obym się mylił ale oczywiście z chęcią go obejrzę.

Schackoo

c.d. kuuźźwa a tak czekałem na ten film a tu taki zonk ! brak Arnolda to jedno zresztą nie jego wina.. wszyscy się starzejemy i faktycznie w roli robota wyglądałby dość komicznie, ale od kiedy Johna Connor grał Christian Bale ???!!! ... porażka szkoda, że nie Keanu Reeves albo Van Diesel... ręce opadają ! :(

ocenił(a) film na 8
lenss89

No cóż ja uważam że Christian Bale pasuje do tej roli, jest dobrym aktorem (spójrzmy na ambine filmy a nie na Batmana)nie wiem czemu masz o nim takie wyobrażanie że skiepści film. Oglądając filmy z jego udziałem jakoś nie zauważyłam żeby jaka kolwiek produkcja była zła.

rozowe_butki

"ale od kiedy Johna Connor grał Christian Bale ???!!! ... porażka szkoda, że nie Keanu Reeves albo Van Diesel... ręce opadają ! :("

A od kiedy grał Keanu Reeves albo VIN(!) Diesel? Co Ty chłopie piszesz ;)
Poza tym jakby oni grali to by była padlina, uwierz mi.

pzdr

ocenił(a) film na 6
Kwic

wlasnie od kiedy gra Christian Bale? od teraz :) lepszy on niz vin diesel, ktorego nie uwazam wogole za aktora, tylko kupe miesni, zreszta arnold tez jest kupa miesni ale do grania robota sie nadawal, bo wystarczylo wygladac groznie :)

Schackoo

YEEEAH miałem racje, Arni jednak zagra! (wie się z doświadczenia)
-No bo co? KASA, ludzie KASA się liczy w Hollywoodzie! dla kasy to by nawet Bruce LEE zmartwychwstał żeby zagrać w Wejściu Smoka 2 jakby kręcili :P ;)

ocenił(a) film na 8
Schackoo

Buehehehehe!

Cameo człowieku i to w CG anie pierwszy plan. Doświdczenia nie masz.

Schackoo

Jak dla mnie to będzie tylko epizod w postaci jakiegoś pierwszego prototypu T800 czy coś. Gość już nie tyle lat żeby grać główne role i się rozbijać, pozatym musiałby wiele posiedzieć w siłowni, a w końcu jest gubrnatorem, który nie ma miesięcy wolnego czasu.

Dlatego myśle że to będzie raczej coś w rodzaju kilkuminutowej sceny... nie wiem, wysłania w przeszłość [choć w ramach czasowych byłoby to za wcześnie, bo Reese był wysłany coś koło 2025 w przeszłość nie? (moge się mylić)].

Anyway.. wydaje mi się że nawet mimo takiego krótkiego występu byłoby o nim bardzo głośno. Trzymam kciuki za dziadka Arnolda z pięknych Lasów Bawarii.. czy skąd on tam pochodzi. ;)

Schackoo

Jak dla mnie to będzie tylko epizod w postaci jakiegoś pierwszego prototypu T800 czy coś. Gość już nie tyle lat żeby grać główne role i się rozbijać, pozatym musiałby wiele posiedzieć w siłowni, a w końcu jest gubrnatorem, który nie ma miesięcy wolnego czasu.

Dlatego myśle że to będzie raczej coś w rodzaju kilkuminutowej sceny... nie wiem, wysłania w przeszłość [choć w ramach czasowych byłoby to za wcześnie, bo Reese był wysłany coś koło 2025 w przeszłość nie? (moge się mylić)].

Anyway.. wydaje mi się że nawet mimo takiego krótkiego występu byłoby o nim bardzo głośno. Trzymam kciuki za dziadka Arnolda z pięknych Lasów Bawarii.. czy skąd on tam pochodzi. ;)

Schackoo

ocenił(a) film na 7
Schackoo

Mogliby pokazać skąd maszyny wzięły pomysł na twarz Arniego który początkowo mógłby walczyć po stronie Connora a potem zostałby schwytany i zastąpiony robotem.

ocenił(a) film na 6
xyz_14

Oto, skąd maszyny wzięły pomysł na twarz Arniego: http://www.youtube.com/watch?v=9Qimi1HLgZg :)
Tyle, że ta scena została wycięta z końcowej wersji filmu...