PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147568
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Coza Szmira! 2/10

użytkownik usunięty

Przy ekranie trzymały mnie tylko efekty( i dlatego nie ma 1). Ta część w ogóle nie powinna istnieć, jeszcze bez arniego!! Żałosne to jest !! Takie ładne efekty a film... Kupa Kupa i jeszcze raz Kupa! Odradzam gniota!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

a ty między zębami !

użytkownik usunięty

Moim zdaniem "trójka" lepsza, a "Ocaleniu" mogę postawić najwyżej 4/10.

ocenił(a) film na 5

Ciesz się że za zły gust nie karają .

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

Przynajmniej ciebie by tu nie było.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

skoro tak myślisz...

ocenił(a) film na 5

Jaka piękna, merytoryczna dyskusja się rozwinęła w tym temacie! Nic, tylko podziwiać mądrość waszmościów...

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 5

Takiemu się nie odpowiada w tym samym tonie, tylko zgłasza do moderacji, aby się zajęli nim odpowiednio. Bo po co ten śmietnik na stronie?

użytkownik usunięty
pinker_2

Jak ci się dyskusja nie podoba, to nie zaglądaj tutaj i nie czytaj komentarzy. A pisał będę i mam gdzieś to, co o tym myślisz. I jeszcze jedno, mądralo - przejrzyj swoje komentarze, zanim będziesz kogokolwiek krytykował za "inteligentne" komentarze.

ocenił(a) film na 5

To jest forum publiczne, a nie twoje prywatne i za to ,,pisał będę i mam gdzieś to, co o tym myślisz" możesz dostać pięknego bana . Gadajcie na temat filmu, a drapać to się możecie na gg, jeśli wam to radość sprawia.

użytkownik usunięty
Giuseppe_Baldini

Nie rozśmieszaj mnie.

ocenił(a) film na 5

śmiech to zdrowie

ocenił(a) film na 5

Co to ma niby być za odpowiedź? 0_o Przecież wystarczy, że ktoś pozgłasza do moderacji te wasze posty, w których przeklinacie i się obrażacie nawzajem i macie bana jak w banku. Masz dziwne poczucie humoru, jeśli cię to bawi.

ocenił(a) film na 5
Giuseppe_Baldini

Lepsze dziwne poczucie humoru, niż jego brak!

użytkownik usunięty
Giuseppe_Baldini

Więc zamiast straszyć tekstami typu "dostaniesz bana" po prostu to zgłoś do moderatora i po sprawie. Na twoim miejscu poprzeglądałbym inne tematy - nieraz trafisz na wyzwiska i wulgaryzmy, a na tym temacie podobnych nie znalazłem. Zresztą używanie ostrzejszych słów często stanowi element dyskusji, więc po co ta gadka?

ocenił(a) film na 5

Ech, techno generacja, urodzona po 90 roku... Przemawiam mu do rozumu, a trafiam w próżnię i arogancję. Kłócą i się i wyzywają o film, a nawet argumentu żadnego nie podali i jeszcze myślą, że są fajni. Będziecie mieć naprawdę ciężko w życiu, chłopcy. Żegnam ozięble.

użytkownik usunięty

Najemnik - ,,kupa" to bym nazwal filmy ze Stevenem Seagalem i to wszystkie - piekna masakra:-)

ocenił(a) film na 6
Losiu

Wyszedł średniak z dobrymi efektami moja ocena 6/10

Rychu2048

Ja tam nawet nie widziałem dobrych efektów. Czy ty widziałeś w Terminatorze 2 jakieś bezczelnie nakładane zdjęcia? Nie! Termit Camerona nawet pod względem efektów bije na głowę większość dzisiejszych produkcji. Nie wspominając już o muzyce, aktorstwie czy scenariuszu. Zawsze mi się marzyła część Terminatora ukazująca konflikt ludzie vs maszyny, ale reżyser poległ. Ten prawie dwu godzinny film, nie ma w sobie nawet ułamka tego klimatu co pierwsze 3 minuty T2 Camerona. Ode mnie tylko ze względu na to że lubię post apokaliptyczne klimaty, naciągane 6/10.