Przy ekranie trzymały mnie tylko efekty( i dlatego nie ma 1). Ta część w ogóle nie powinna istnieć, jeszcze bez arniego!! Żałosne to jest !! Takie ładne efekty a film... Kupa Kupa i jeszcze raz Kupa! Odradzam gniota!!
Jaka piękna, merytoryczna dyskusja się rozwinęła w tym temacie! Nic, tylko podziwiać mądrość waszmościów...
Takiemu się nie odpowiada w tym samym tonie, tylko zgłasza do moderacji, aby się zajęli nim odpowiednio. Bo po co ten śmietnik na stronie?
Jak ci się dyskusja nie podoba, to nie zaglądaj tutaj i nie czytaj komentarzy. A pisał będę i mam gdzieś to, co o tym myślisz. I jeszcze jedno, mądralo - przejrzyj swoje komentarze, zanim będziesz kogokolwiek krytykował za "inteligentne" komentarze.
To jest forum publiczne, a nie twoje prywatne i za to ,,pisał będę i mam gdzieś to, co o tym myślisz" możesz dostać pięknego bana . Gadajcie na temat filmu, a drapać to się możecie na gg, jeśli wam to radość sprawia.
Co to ma niby być za odpowiedź? 0_o Przecież wystarczy, że ktoś pozgłasza do moderacji te wasze posty, w których przeklinacie i się obrażacie nawzajem i macie bana jak w banku. Masz dziwne poczucie humoru, jeśli cię to bawi.
Więc zamiast straszyć tekstami typu "dostaniesz bana" po prostu to zgłoś do moderatora i po sprawie. Na twoim miejscu poprzeglądałbym inne tematy - nieraz trafisz na wyzwiska i wulgaryzmy, a na tym temacie podobnych nie znalazłem. Zresztą używanie ostrzejszych słów często stanowi element dyskusji, więc po co ta gadka?
Ech, techno generacja, urodzona po 90 roku... Przemawiam mu do rozumu, a trafiam w próżnię i arogancję. Kłócą i się i wyzywają o film, a nawet argumentu żadnego nie podali i jeszcze myślą, że są fajni. Będziecie mieć naprawdę ciężko w życiu, chłopcy. Żegnam ozięble.
Ja tam nawet nie widziałem dobrych efektów. Czy ty widziałeś w Terminatorze 2 jakieś bezczelnie nakładane zdjęcia? Nie! Termit Camerona nawet pod względem efektów bije na głowę większość dzisiejszych produkcji. Nie wspominając już o muzyce, aktorstwie czy scenariuszu. Zawsze mi się marzyła część Terminatora ukazująca konflikt ludzie vs maszyny, ale reżyser poległ. Ten prawie dwu godzinny film, nie ma w sobie nawet ułamka tego klimatu co pierwsze 3 minuty T2 Camerona. Ode mnie tylko ze względu na to że lubię post apokaliptyczne klimaty, naciągane 6/10.