Ktoś z Was jest tutaj Fanem Salvationa czy tylko ja??:)))
Terminator, 6/10
Terminator 2 Judgment Day, 8/10
Terminator 3 Rise Of The Machines, 9/10
Terminator: Salvation, 10/10 - mimo dziur logistyczno fabularnych
uwielbiam tą część najbardziej ze wszystkich! John Connor jest
tutaj wrednym skurczybykiem a Marcus to najlepsza postać
z całego kurna uniwersum! Wspaniały klimat, akcja, postacie,
obsada, efekty, fabuła (mimo dziur) - uwielbiam tą część, yeah!:)))
Wg. mnie lepsze są szklane pułapki lub misje niemożliwe od niezniszczalnych. Ten film to jedynie hołd poprzednim dziełom. Nawet z Johnem Rambo przegrywa.
Co ty gościu porównujesz dramat wojenny "John Rambo" do akcyjniaka jakim jest "The Exp."????
Dramat wojenny? Haha, przecież one niczym się nie różnią, i tu i tu jest jakiś pseudo generał ze swoją gromadką żołnierzyków rozwalających cywilów w jakiejś zadupiastej dżungli.
'' Dramat wojenny '' John Rambo '' '' - buahaha!
Chyba padło ci na wzrok skoro nie widzisz różnicy między Johnem Rambo a Expami -
John Rambo to dramat wojenny z głębszą treścią a Expy to czysta rozrywka, krótko i na temat.
możliwe że chodzi koledze o pierwszą część Rambo - tu się zgodzę że to dramat wojenny może być. Wręcz Stallone chciał aby jego postać zginęła na końcu co miało podkreślić jej tragizm (To zakończenie można znaleźć na youtube, jeśli ktoś zainteresowany jest).. a Rambo II, III, i JB to są już wypasione akcyjniaki.. nic więcej, no może z nutką pokazania pewnych problemów jak dobrze się naciągnie temat. co nie umniejsza faktu, że wszystkie to pierwszklasowe kino akcji!
Jak czytałem książkę "pierwsza krew", a potem "pierwsza krew 2", byłem święcie przekonany, że to właśnie Sylewk wpłynął na Morrell'a żeby ten wskrzesił "John'a" i napisał kolejne książki. Ale mogę się mylić, dawno to było... Zgodzę się, że pierwszą część można podpisać do "dramatu wojennego", ale "John Rabmo" to po prostu (z całym szacunkiem, lubię serię i tą część") kino akcji, mające na celu kontynuację i odświeżenie postaci, żeby w kolejnej części ją uśmiercić :)
Stallone chciał zabić postac na końcu pierwszego filmu - mówił że w ten sposób chciał podkreślić tragizm postaci. Jednak wytwórnia poczuła kasę i kazali zmienić zakończenie tak aby można było kontynuować przygody..
Kolego pojechałeś z ocenami...jedynka tylko na szóstkę?? Salvation na 10 ?? wtf? Gorączkę masz?
Zamiast zakładać takie wątki, może lepiej pójdziesz do łazienki wsunąć pewną część swego ciała do skarpety, następnie pocieraj ją jak Aladyn lampę dżina i po ok. 10 minutach powinieneś poczuć dużą ulgę, a Salvation nie będzie już taki cudowny.
Najlepiej do lateksowej skarpety. Wszelkie wełniane mogą podrażniać i skutek będzie odwrotny ;-p
Pałuj się Hitman, nawet te dziury logistyczno fabularne nie były w stanie zmienić mojej oceny Salvationa.
Goń się. Nie muszę kultywować tego samego filmu, co połowa globu - dla mnie T3 i T:S: rządzą!
nie no 10/10 nie dam , ale 8 jest mocna ,Bale i Worthington dają rade jak Barca.
To mi się podoba!:)))
Terminator: Salvation zasługuje minimum na 7 a nawet minimum 8.
Ja się z Tobą zgadzam!
Ogólnie nie jestem fanką Since-Fiction,ale w tym filmie mi to nie przeszkadzało. Świetna rola Christiana Bale'a i Sama Woringhtona.
Pozdrawiam :D :)
Załóż jeszcze sektę "Niedocenionych Przez Świat Fanów Gównianych Filmów", a później się wszyscy gdzieś razem ukrzyżujcie.
Według mnie to druga część wyszła najlepiej, później czwarta, pierwsza, a część trzecia najmniej przypadła mi do gustu :/
Ja lubię wszystkie części,T1 i T2 były najlepsze, ale Salvation tez jest świetny ;)
Ja jestem fanem tej cześć :)
Jedynka - to klasyk. Dwójka - to majstersztyk. Czwórka, jest to... to na co czekałem. Trójka to nieporozumienia (aczkolwiek znam ludzi, który bardzo ta część się podobała)
Ogólnie nie zmieniam oceny 9/10 + ulubiony
Widze, ze kolko wzajemnej adoracji nam sie stworzylo, wlasnie jestem po 4 projekcji ( 2x kino, hbo i teraz na kompie) i musze przyznac ze podoba mi się tak samo jak za pierwszym razem 9/10+ulubione, ale jednak dla mnie 2 nic, ale to nic nie przebije, zdecydowanie najlepsza z czesci! Az sie zastanawiam czy sobie jej nie wlaczyc.
sadziłem ,ze bez arniego nie mozna zrobic terminatora, byłem w błedzie !!! ba mozna zrobic lepszego jak z Arnim mam tu na mysli bunt maszyn, Moja kolejnoosc to t1 ,t2, t4, t3
Terminator Salvation nie jest taki zly jak ludzie mowia, ale 2 o wiele bardziej mi sie podobala. Najbardziej spieprzyli Terminator 3 Rise Of The Machines, i po tym pozostal mi lekki niesmak.
9/10 - Nie tylko Ty :) Temat dotyczy kto jest też fanem, więc nie rozp ... wątku jakimiś zbędnymi komentarzami. Z Bogiem