Bedzie to prequel czesci I czy tez sequel czesci III??
Bo jesli prequel jedynki to OK ale jesli sequel III to chujnia
Czyli chujnia Niestety:(
Wolalbym prequel I bo przynajmniej pokazalo by nam prawdziwy poczatek wojny
Rambo cie zmylił(świnia...xD).to bedzie prequel T1,od dawna to wiadomo.w końcu niena darmo chcą ukazac początki wojny z maszynami z Johnem Connorem.
ale właściwie to po co chcesz oglądać sequel części 1? co ma dzieciństwo Sary Connor do wojny? chyba że chodzi Ci o sequel/prequel wydarzeń opisanych jak WOJNA w części pierwszej - wówczas ciężko odpowiedzieć na Twoje pytanie bo nie wiemy czy wydarzenia z czwórki będą poprzedzać moment wojny opisany jako przyszłość w części 1 (wówczas byłby to zarówno prequel jedynki jak i sequel trójki), czy też go WYPRZEDZAĆ. Wówczas byłby to tylko sequel trójki. Ale także prequel jedynki... hmmm... taak... chyba tak... w końcu przyszłość opisana w części 1 i 2 to teraźniejszość w części 4. kurde ciężkie pytania zadajesz xD
Niezgodze się z tobą
W T1 powiedziane było że wojna wybuchnie w '97 a w T3 wybuch w 2005. Wobec tego wydarzenia opisane w T1 a te ktore byly by kontynuacja T3 beda inne.
Dlatego wolalby mzobaczyc prequel T1 czyli to co opisali w T1.
Odpowiem ci na to pytanie w ten sposób. Otóż po wydarzeniach z T2 zmienił się tylko termin wybuchu owej wojny z maszyną. W T3 terminator uświadamia to przecież Johnowi.
a ja słyszałem gdzieś że to nie ma być koniec serii, tylko część czwarta ma zapoczątkować nową trylogię... nie wiem gdzie to słyszałem ale sam tego nie wymyśliłem :)