"Główny bohater filmu - Marcus jest cyborgiem, który w 2003 roku został wskrzeszony do życia. Mimo, iż w istocie jest on terminatorem, walczy po stronie ludzkiego ruchu oporu.
Wedle dalszych doniesień, "Terminator Salvation: The Future Begins" ma być ukoronowany sceną pojedynku między Johnem Connorem, a T800, która zakończy się śmiercią dowódcy ruchu oporu.
Poplecznicy Johna dochodzą wtedy do wniosku, że już i tak nadszarpnięte, morale pozostałych przy życiu ludzi nie zniesie takiego ciosu. Postanawiają więc wykorzystać cybernetyczny szkielet Marcusa, by wskrzesić na jego bazie Connora."
Co to ma kurwa byc? Skad Ty to wziales? To nie moze byc prawda, bo to zakrawa na kurewski debilizm. Jesli zrobia z Connora cyborga... nie kurwa, brak slow, brak slow. Nie wiem, czy mozna byc az tak glupim, nawet bedac amerykaninem.
szukając jakichś świeżych wiadomości o t4 znalazłem to na portalu Interia lub Onet nie pamietam dokładnie. jak znajdę ten link to go wrzucę dlatego go wziąłem w cudzysłów. i proszę mnie od idiotów nie wymyślać.
Na końcu pisze, że film jest nadal kręcony, a to nie prawda bo już jest dawno w post-produkcji...