PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147568
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Rok 2008 , pięć lat wcześniej nastąpiła wojna nuklearna . Przez Wirus C-103 komputery które dążyły do zniszczenia ludzi zostały zainfekowane . Zainfekował je T-800 poprzez zgranie od siebie wirusa do komputera Sky-Net . T-800 wirus został wgrany w 2029 roku , kiedy John Connor Wysyłał T-800 do 1991 roku . Wtedy T-800 nie udało się zainfekować komputerów . Więc zrobił to w 2003 roku . Ziemia odbudowała się w 4 lata . Największe zniszczenia odnotowano w Los Angeles , Nowy Jorku , Chicago , Paryżu i Londynie . Na pozostałych terenach zniszczenia były wielkie , ale mniejsze od zniszczeń w wymienionych miastach . Do 2009 roku przybywa T-900 Prototyp następcy T-800 który się zużył . By zniszczyć 30 letniego Johna zostaje wysłany T-XC , ulepszona wersja Terminatora zabójcy który może zmieniać się w różne postaci tak jak T-1000 . Akcja filmu toczy się w Los Angeles . Pod koniec filmu T-XC zostanie zniszczony po przez zgniecenie przez tir razem z T-900 .

Future

kurde stary nie pisze se koncoowki filmu w takim czyms co ty kurde robisz??
mozesz walnac streszczenie ale nie moowiace o koncoowce...
jedyny plus to to ze film to zapewne bedzie porazka:) tak samo jak 3

Future

Nie no ja nie mam pytań!! Właśnie dzwonił do mnie Cameron. Tak się podjarał tym streszczeniem fabuły nowego ,,Terminatora'', że naprędce zbiera ekipe!!! NORMALNIE FENOMEN!!!!! Dzięki ci za przywrócenie serii na właściwy tor!!

O_R_M_O_cat

hahaahhaaha... ooo... jej myślałem, że zlece z krzesła! :))))
nic dodać, nic ująć - oscar za najlepszy scenariusz oryginalny ma gosc jak w banku
"Ziemia odbudowała się w 4 lata"
nie pal więcej tego zioła....