PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147568
4,8 37 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

No coz, efektow od groma, dobrzy aktorzy, fabula okay, ale jakos mnie nie wciagnal, bo od pierwszego odcinka odlegly o swiaty. Nie wiem, ale to chyba sentyment do poczatkow "Terminatora" i chcialem, zeby kontynuuacja byla na tyle dobra, azeby choc troche porownywalna. Szkoda, ale role terminatora troche sknocono - miala sie ona wg mnie jakos wyrozniac, a chyba celowo tak sie nie stalo - moze bylo to zamierzone. Bardzo jednak cenie wszystkie kontynuuacje, wiec i tej dam 7/10...

tomie_2

ja daje 3 i na połowę mojej oceny składa się pokazanie mordy Arnolda przez kilka sekund

ocenił(a) film na 7
egzekutor5

No wlasnie, pozytywnie mnie zaskoczyla ta scena, choc w polowie nie chcialem wierzyc, iz to faktycznie byl on... W sumie dalej nie wiem...

tomie_2

to jego odmłodzona komputerowo twarz

ocenił(a) film na 7
egzekutor5

To ciekawe. Bral udzial w filmie i dal sobie odmlodzic twarz? :)

tomie_2

on nie grał w tym filmie .....
zgodził się jednak na komputerowe nałożenie jego młodej twarzy na ciało kulturysty ...
widok oryginalnego terminatora miał wywołać entuzjazm u fanów serii

egzekutor5

wszyscy mówili: terminator bez Arniego ?więc twórcy wpadli na pomysł takiej sceny

ocenił(a) film na 7
egzekutor5

No wlasnie, bo przez chwile wydal mi sie za mlody :) W sumie nawet nie przygladalem sie jego postaci, ale cos wydalo mi sie tam podejrzane :) No i przez tak krotka chwile nie zdolalo wywolac u mnie entuzjazmu. A szkoda - tworcy mogli i to wykorzystac w wiekszej mierze...