PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147552
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

Marcus Wright nadspodziewanie seksowny .......;-)
niestety jak się trafi prawdziwy testosteron, to się okazuje, że maszyna.......:-(

użytkownik usunięty
angel_falls

maszyna człowiek

ocenił(a) film na 7
angel_falls

a jak sie wejdzie na program cyfrowego polsatu i kliknie na film, to jaka postac widnieje na zdjeciu?
Bale? Nie:)

angel_falls

No jak dla dziewczyn to może spoko-jakiś przystojniak ratuje sytuacje :D ale jak dla mnie to film był beznadziejny, ledwo wysiedziałem do końca - jak już się robi takie filmy to mogłyby mieć chociaż troche jakiejś spójności i k. logiki

użytkownik usunięty
Santino11

Santino11, nie bądź taki seksistwoski!

użytkownik usunięty

Szczerze powiedziawszy filmu jeszcze nie oglądałam.

użytkownik usunięty

jak nie oglądałeś terminatora 1 i 2, to teraz jest pora, bo 3 i 4 to gnoity, w porównaniu do pierwszych dwóch, john który gada jakby ktoś mu wsadził kij w gardło i teraz ma chrype prawie jak twardziel, film im bardziej sobie go przypominam tym więcej słabych scen widze, dlaczego john już od początku jest "jedynym światełkiem w tunelu"? gdy on gada przez radio wszyscy słuchają, jak wiemy z pierwszych 2 części jest on przywódcą ruchu oporu, dlaczego więc podlega ludziom z łodzi podwodnej?, jakoś strasznie sie john zmenił od części 2, szkoda,
podsumowując, bardziej mi sie podobały sceny walki robotów z ludźmi s terminatorów 1 i 2, niż ten film, za dużo tu głupich robotów transforersów (jeden zamienia sie w motor jak sie go złapie na lasso, i podepnie komputer, co za głupi pomysł), brak ciekawej fabuły, ojciec johna z części pierwszej, okazał sie głupim dzieciakiem, zawsze miałem go za twardziela. szkoda czasu na ocalenie

ocalenie, podsumowując: ocal swój czas przed tym czymś

ocenił(a) film na 8

muszę się zgodzić, że wątek z ojcem dzona wyjątkowo nieudany. Być może 3 twardzieli w jednym filmie, nie mieści się w kanonie amerykańskiego kina akcji.....

użytkownik usunięty

jak dla mnie to cvzwórka pokzała jak John stał się oficjalnym liderem