Tak właśnie marka kultowego obrazu sf rozmienia się na drobne. Szkoda czasu na ten gniot. Terminatora trzeba zakończyć oglądać po drugiej części.
Ej ejej! Pana Camerona proszę mi nie obrażać. Bez niego nie byłoby terminatorów. Fakt faktem ,że pierwsze 2 części sa najlepsze, ale Salvation jest moim zdaniem niewiele gorsze
James (ruchany przez smerfy) Cameron nagrał tylko jeden dobry film - THE TERMINATOR!!!
A i tak jest ci.pą bo się okazuje że nie napisał scenariusza sam, tylko pomógł mu przy tym
cały sztab ludzi tworząc dzieło filmowe na podstawie jakiś opowiadań sf - tak więc Cameron ssie!
A Terminator 2 to co, zły? I z tego co wiem, to jest on znany głównie jako reżyser, a nie scenarzysta, czyż nie?
Cameron to BEZTALENCIE tworzące MARKETINGOWE GÓWNA za wielką kasę,
będące wewnątrz PUSTE jak bęben Rolling Stones'ów!!!!! Co się kurde bele tyczy
TERMINATORA 2 to jest on zwykłym efekciarskim szmatławcem, który poza tymi
yebanymi efektami nic w sobie nie ma - w porównaniu do JEDYNKI to on klęczy i ssie!:)))
Dobra, widzę ze albo go z jakiegoś powodu nienawidzisz, albo trollujesz, nie będę dociekał która opcja jest prawdziwa. Dla mnie był, jest i będzie najlepszej klasy reżyserem głównie za właśnie T2. Chyba się nie dogadamy w kwestii jego osoby.
Mówi to fan Salvationa który właśnie jest marketingowym gównem. O innych "głębokich" dziełach które wielbisz nie wspomnę.
Sory. "Transformers" ma lepsze efekty. Fabuła na tym samym poziomie, a muzyka minimalnie lepsza w Salvation.
"Terminator: Salvation" ma zayebistą muzykę, a i efekty bez porównania lepsze!
Co ty tam wiesz - idź oglądać te swoje bzdurki dla dzieciaczków.
Mam wymienić parę z twoich 9i10. BTW w weekend oglądam ten syf którym się jarasz czyli "Simon Sez". Założę temat na tamtym forum z podsumowaniem.
1. Znam swoje oceny, więc nie wiem po hooy masz je wymieniać?!?
2. A se zakładaj - na bank wpadnę i cię zyebię jak ostatnią piz.dę!