PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=186343}

Terminator: Ocalenie

Terminator Salvation
2009
6,5 148 tys. ocen
6,5 10 1 147548
4,9 41 krytyków
Terminator: Ocalenie
powrót do forum filmu Terminator: Ocalenie

tragedia

ocenił(a) film na 2

1 i 2 część zdecydowanie najlepsza seria . Trójka jakoś ujdzie, ale szału nie było, a 4 część to jakiś
gniot naszprycowany efektami komputerowymi . Po 40 minutach wyłączyłem ten film, bo szło
zwymiotować od tych efektów komputerowych .Jednym słowem Terminator powinien się skończyć na
2 części ewentualnie mogły powstać kolejne części , ale tylko Cameronem !

ocenił(a) film na 6
Matty094

Jak dla mnie T3 było kompletną tragedią, Ocalenie ma chociaż jakiś klimat, co prawda to już kompletnie inna bajka niż T1 T2, ale przynajmniej nie takie nijakie T3, które dla mnie jest synonimem skoku dla kasy za wszelką cenę, nawet zniszczenia takiej marki.

ocenił(a) film na 1
luk11c4

4 część miała jakiś klimat?? klimat czego?? takie nijakie to był ocalenie, ocalenie zniszczył klasyka. Będąc w kinie na tym czymś jak bym nie znał tytułu to bym nie wiedział że to jest terminator. ALE DYSKUSJA Z GIMBUSEM JEST BEZPRODUKTYWNA, DOBRZE ŻE NIE NAPISAŁEŚ ŻE TRANSFORMERS MA JAKIŚ KLIMAT.

ocenił(a) film na 6
przemeko_3

Najlepiej, zamiast dyskutować, używać argumentów ad personam, gratulacje. Ja wyraziłem swoją opinię, ty swoją, ale oczywiście ktoś musi być gimbusem, bo inaczej to by nie była dyskusja na poziomie. Czy ty w ogóle oglądałeś T3? John Connor wygląda jak wystraszona dziewczynka, czy tak wyglądał w drugiej części?! Przecież część 3 ma się nijak do poprzednich odsłon, niszczy wszystko amerykańską sztampą o bohaterach, którzy nie chcą nimi być i z emo piczek przemieniają się w piczki, które już chcą ratować świat. Już Kate ma większe jaja od niego... Co za wstyd i hańba.... i on ma kierować ruchem oporu?!
btw. Masz ode mnie kilka przecinków, bo chyba ci się limit na nie włączył: ,,,,,

Matty094

Zawsze mam ochotę mieszać z błotem osoby oceniające filmy bez obejrzenia ich w całości, ale tym razem ze smutkiem przyznam, że dobrze zrobiłeś oszczędzając sobie większej ilości katuszy ;)