Rozpoczynamy małe głosowanie w celu aby sprawdzić którą z dwóch pierwszych części "Terminatora" ceni większość. Każdy może oddać TYLKO JEDEN GŁOS. Głosować należy krótko i bez żadnej argumentacji. Wyniki sondy ogłoszone zostaną po uzyskaniu 100-tu pierwszych głosów.
@ kaylah7:
"Nie lubie porównywać tych dwóch filmów"
więc po co się wpisujesz? nikt nie karze ci głosować;P
a co do sondy widzę mamy już 5 pierwszych głosów zatem małe podsumowanie:
3:2 dla T1 (puki co)
The Terminator (czyli część pierwsza która jest o wiele lepsza). Pozdrawiam i zapraszam fanów Terminatora do mnie na temat o tej wspaniałej trylogii.
To ja dam dla T2 glos tak dla rownowagi... Bo na koniec powinien wyjsc remis... :)
Terminator 2:Dzień sądu,za przełom jakiego dokonał i za pokazanie przez Camerona,jak powinno sie kręcić saqele(niewiem czy dobrze to napisałem xD)
Zdecydowanie lepsza druga część! Absolutne arcydzieło! Jeden z nielicznych
przypadków kiedy to druga część jest lepsza od oryginału
Moja odpowiedź T2!
T2 KLIMAT GNIECIE...SłUCHAłEM SOUNDTRACKU...Z TERMINATORA 2 JEST BARDZO TECHNICZNY I DAJE DUżEO KOPA...FILM MA LEPIEJ PROWADZONą AKCJE I NAPIęCIE PRZY ZAGROżENIU POSTACI WSZYSTKO JEST UMIEJęTNIE ZMIKSOWANE DZIęKI CZEMU DO FILMU MOżNA WRACAć (OBEJRZAłEM 20RAZY)
T1 MA MROCZNą MUZYKę, ALE GORSZE BRZMIENIE...FILM MA TEż INNY KLIMAT...BARDZIEJ THILLERA...JEDNAK JEST TO FILM NA JEDNą, DWIE POWTóRKI W ZASADZIE TEż JEST DOBRY I BARDZO KLIMATYCZNY...ALE JEDNAK T2 GO PRZEBIJA NA GłOWę ROZBUDOWANIEM I WPROWADZENIEM CIEKAWYCH SYTUACJI I POSTACI...
T2 RZąDZI !! 9/10
T1 DOBRY 7/10