Naprawdę świetny film. Ciut lepszy od trzecie części, i zdecydowanie lepszy od pierwszej. Mimo upływu lat efekty całkiem całkiem, w każdym razie nie śmieszą, a to już dużo, jak na ten gatunek filmowy. No i Arnold jako dobry cyborg lepszy niż jako zły. :)
Ogólnie podzielam Twoją opinię, lecz z jednym wyjątkiem. Zupełmym nieporozumieniem było nakręcenie części trzeciej w takim kstałcie w jakim została nam pokazana. T2 jest najlepszy z cyklu.
Moim zdaniem T1 jak i T3 są o wiele gorsze niż T2-to jest film, który zawsze jest i będzie "młody".Efekty specjalne są genijalne..czyż nie??Lubię Arniego i filmy z jego udzialem są dobrymi produkcjami, ale zrobienie trzeciej czesci cyklu... nic nie wniosło do tej "sagi". Zgadzam się z Twoim zdaniem,ale słowo "ciut" zastąpiłbym inny:)
Dla mnie 10/10, T1 8/10 (zważ na to że T1 jest z 1984 i tamte efekty były wtedy dosłownie cudem, a taki niski budżet T1 (6,4 mln $)) a T3 to 4/10. NĘDZA!!!!! T3 zniszczył legendę jeśli mogę to tak nazwać Terminatora. T2 rządzi!!!
Trójka dla mnie nie istnieje - 5/10
jedynka - 9/10
dwójka - 10/10
Jakiś mostow... Pfi! Niech sobie kręci kolejne odcinki "Mody na sukces" a od Terminatora się odczepi! Ta seria należy tylko i wyłącznie do Camerona!
Nie no T3 aż taki zły nie jest nie ma co przesadzć. Najgorszy ze wszystkich ale i tak niezły. Takie jest moje zdanie.
Ta seria skonczyla sie dlamnie wlasnie na czesci 2....obydwie bylyswietne ale 3 to kapa.... niech nie kreca nastepnej.... T 100, Furlong, Sarah Connor....to juz niestety nie wroci..........