Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277831
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

Wpadki, itp w T2

http://www.film.org.pl/prace/t2_pod_lupa/czesc1.html

Vampire19

Ostrzegam, że jeśli ktoś przeczyta ten artykuł w całości i uzna od razu, że film Camerona to jednak nie jest żadne arcydzieło, tylko nawalony wpadkami film, to polecam odwiedzić stronę moviemistakes.com. Dowiecie się z niej, że T2 ma dużo wpadek montażowych i technicznych, ale są filmy (np. Gladiator), które mają ich o wiele więcej.

ocenił(a) film na 10
Juby_

przeczytałem, jak to sie mówi, od deski do deski i uśmiałem sie po pachy, trzeba mnieć naprawde dobre oko i przede wszystkim chęci by tak to rozłożyć na czynniki pierwsze. ale podobało mi sie. jednakże w żadnym stopniu nie umniejszają owe fakty genialności tego filmu. T2 to jes mistrzostwo i klasyka w każdym calu światowej kinematografii.

ocenił(a) film na 10
hbk06_qbas

podzielam zdanie poprzednika. Zresztą chyba terminator jedynie jest w stanie dostrzec takie wpadki:)
Ja sam oglądając film wielokrotnie dostrzegłem jedynie to raz trójkątne, raz kwadratowe miejsce zeskoku motocykla Arnolda.
Szczerze mówiąc wydaje mi się, że będąc tak skrupulatnym można rozłożyć na łopaty każdy film:)
Ciekawe kiedy wykryją tak dokładnie wpadki Avatara hehe

ocenił(a) film na 9
disturbed123

ja sam dostrzegłem tylko rozerwaną głowę T-1000 zanim arnie strzelił, oraz dublera kiedy T800 skacze na motorze jadąc za T-1000 :D