Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277762
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

Właśnie kupiłem dvd(2x) wersja reżyserska, pięknie wydana :)

ocenił(a) film na 10
abico

Jeszcze dodam najważniejsze, kupiłem to w Empiku za jedyne 39,99 pln, taniej chyba się nie da :)

abico

Szanowny kolego jestem gorącym wielbicielem tego filmu ale nie mogę go nigdzie zdobyć. Byłbym wielce zobowiązany za pomoc w zdobyciu tego dzieła
z poważaniem ponton19

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Tak.Prawda.Ja też kupiłem w Empiku za jedyne 40 zł.
Pozycja obowiązkowa dla każdego fana tego filmu.
Ocena 10/10.

ocenił(a) film na 10
macart2

A ja to kupilem juz daaaaaaaawno zaraz po premierze tego wydania za 70 zl i nie zaluje ani grosza. dostalem w dodatku elegancki plakacik. A dodatki to juz chyba wszystie widzialem. Pzdro terminator fans.

sirius_2

JA także kupiłem w Empiku na swoje urodziny ;/
Bardzo dobre wydanie,pozycja obowiązkowa dla fana terminatora 2.

ocenił(a) film na 9
abico

Hehe. Ja też dziś kupiłem. I przyznam, że scena w której John uczy T-800 uśmiechu sama mnie do niego doprowadziła :P

ocenił(a) film na 10
abico

Mam pytanie, na tej 2- płytowej wersji, jest scena kiedy t-1000 przeszukuje pokój Johna? Podobno znajduje tam w skrytce za plakatem kasety magnetofonowe z nagraniami Sary Connor.

mike_3

widziałem w media markr DVDolca ale jakieś marne wydanie i niska cena 19.99. zł.

ocenił(a) film na 10
Michal1992

Ja sobie ostatnio właśnie to kupiłem (to za 19.99), wcale nie jest takie marne, wersja reżyserska, do tego coment mozna sobie właczyc. Jak na 20 zł to jest wypas.

ocenił(a) film na 10
abico

Widzialem dzisiaj reklame w tv, bedzie w jakiejs babskiej gazecie, chyba naj. Juz dawno kupilem za jakies 7 dych, ale tez nie zaluje. Zastanawiam sie czy nie kupic tego wydania gazetowego jak bedzie wersja kinowa. Mam rezyserska, ale co z tego, w koncu to moj ulubiony film. :) A co do sceny przeszukiwania pokoju to pierwsze slysze o czyms takim. O Sarze Connor wtedy chyba malo kto slyszal, poza tym John sluchal Guns'n Roses i to na kasetach, bo plyt wtedy tez raczej nie bylo.

Loszo

No właśnie jutro dodają do NAJ, kupuje:))))
Pewnie będzie to wersja kinowa, i dobrze, uważam że jest lepsza, tzn. w reżyserkiej mamy scene tuż po hasta la vista, że coś nie tak dzieje się z T1000, moim zdaniem lepiej dla widza (zwłaszcza który ogląda 1 raz) i dramaturgii tego filmu jest gdy do końca wydaje się, że T1000 jest niezniszczalny. W każdym razie pozdrawiam fanów tego najlepszego w historii kinematografi filmu:)

ocenił(a) film na 10
Loszo

Nie chodziło mi o kasety z piosenkami :)

Masz tu linka - czytaj i uzupełniaj wiedze o T2.
http://www.kmf.org.pl/fx/t2s.html [www.kmf.org.pl/fx/t2s.h ...]

mike_3

Wraz z NAJ dostajemy wersję reżyserską czyli tą wydłużoną, myślę że 12 zł to duża okazja za taki film, a więc kupować puki jeszcze są!

ocenił(a) film na 10
mike_3

tak na tej wersji 2 dvd jest ta scena i kilka innych,plus inne zakoczenia polecam oglnie chyba dodatkow jest na kolejne 2 godz ogladnia jak nie wiecej