Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277762
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

Gdy był 45 w rankingu TOP100 filmwebu, nołlajfy pozakładały tysiące kont wystawiając mu jedynki aby go wypchnąć jak najdalej z rankingu (podobnie działo się z innymi filmami). Tutaj opis tego zdarzenia niemal dzień po dniu:
http://www.filmweb.pl/film/Terminator+2%3A+Dzie%C5%84+s%C4%85du-1991-992/discuss ion/CO+SI%C4%98+DZIEJE,1386477

Niedawno ranking poszerzono do TOP500 i w przeciągu kilku tygodni spadł już 30 miejsc i wkrótce wypadnie też TOP500.

Komiczne są oceny filmów na tym portalu.

ocenił(a) film na 10
Juby_

Po co zawracasz sobie tym głowę? Ten w formie top500 prezentuje się komiczne i lepiej nie brać go na poważnie i odpuścić wszelkie manifesty

ApolloCreed_

Dla poinformowania, niedoinformowanych ludzi, którzy np: ciągle nie potrafią pojąć jak "Jurassic Park", "Jaws", czy "RoboCop" mają tak niskie oceny.

BTW: Dzisiaj jest 499, czyli w niespełna tydzień od tego co napisałem film wypadnie z TOP500.

użytkownik usunięty
Juby_

Coś w tym jest, ktoś kiedyś napisał że można z takimi osobami walczyć ich własną bronią czyli robimy wiele kont i dajemy 10 tylko że to jest zniżanie się do poziomu tych osób aj ja nie bęe się zniżał do poziomu idioty.

ocenił(a) film na 8

nienawidze tych trolów i gimbusów!

ocenił(a) film na 10
Juby_

wypier***

Juby_

Wyleciał.

ocenił(a) film na 6
Juby_

Nie jestem fanem takich filmów (jako dzieł sztuki filmowej), ale to dobra rozrywka i dałem uczciwe 6/10.
Dający 1 do 3 to albo bezinteresowni złośliwcy, albo kinomani, których takie filmy denerwują, bo nie są "artystyczne".
Ja nawet "Przeminęło...", "Ben Hurowi", "Titanicowi" i "Gladiatorowi" nie dałem takich niskich ocen.
Natomiast, odwrotnie, filmy uznane od lat za arcydzieła, też dostają "jedynki" - zapewne na podobnych zasadach.
W sumie to się wyrównuje, bo, jak zauważyłem, ilość miłośników pop-kultury i filmów o wartościach artystycznych, zarejestrowanych na Filmwebie jest chyba dość wyrównana.