Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277831
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

Witam,
Mam pytanie.
Oczywiście absolutnie nie czepiam się tego szczegółu, bo dla mnie ten film to arcydzieło i w ogóle, ale..

W pierwszej części mówiono że w czasie przenosić się może jedynie wszystko co jest pokryte ludzką tkanką, czyli nagi człowiek bez broni i ubrania, tak samo jak T-800 był pokryty ludzką tkanką.

To jak wygląda sytuacja z T-1000?
Przecież nie był pokryty ludzką tkanką, 100% metal.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
torrent

Jest już taki temat (bardzo obszerny) na forum pierwszego Terminatora. Moim zdaniem jedyne logiczne uzasadnienie jest takie, że T-1000 potrafi imitować ludzką tkankę (tak jak upodobnić się do przedmiotu, którego dotknie).

Stranger

albo skynet z przyszlosci, ktory wysylal "zle" terminatory ma bardziej rozwinieta technologie przenoszenia w czasie niz ludzie, co pozwala terminatorom takim jak t-1000 przejsc przez nia.

ocenił(a) film na 10
gbunio

No ale w takim razie po co T-1000 przybywał nago?

ocenił(a) film na 9
Stranger

Nie wiem strzelam, moze po to by na poczatku widz nie wiedzial kto jest dobry a kto zly ;)

ocenił(a) film na 10
gbunio

ludzie używali tych samych urządzeń co Skynet, to jest powiedziane w pierwszym terminatorze, sam się zastanawiam nad tym i ni w ząb nie kumam :D

ocenił(a) film na 10
torrent

Zacytuje swój post z pierwszej części Terminatora:

"Widocznie T-1000 nie był zrobiony z samego metalu.
Barwy zmieniał na różne, metal jak wiadomo ma jedną barwę - srebrną.
A więc oprócz metalu były jeszcze inne cząstki, być może podobne do organicznych, które pozwalały na przemieszczanie się w czasie.

Ile ludzi, tyle zdań na ten temat ;)
Pozdr."

Lub też to po prostu zwykłe niedopatrzenie twórców ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
totall

A Ty wiesz co to jest KULTURA OSOBISTA?

ocenił(a) film na 10
Tillig

Są to trafne pierdol***a , po przeczytaniu Waszych odpowiedzi , potwierdzam