jaka głupia ale jednoczesnie fajna reposta z biedronkowym burakiem :)
co do filmu to film w swojej klasie jest arcydziełem ;)
powtarzam w swojej klasie, kategorii ;)
jeśli ktoś tak samo traktuje filmy powiedzmy antonioniego, bergmana jak kino lekkie i rozrywkowe to jest ...nieodpowiedzialny :)
nie można tą samą miarą oceniać dekoalogu kieślowskiego co predatora ;)
tzn. inaczej - należy zachowywać dystans
bez tego rzeczywiście można uznać terminatora za totalne gówno i dno - podobnie jak dnem i totalnym gównem można by nazwać komedie przedwojenne z busterem keatonem (bo infantylne i cukierkowato kiczowate ;)
ale nikt poważny tak nie ocenia ;)
pozdro
internetowe trole zawsze szukają sposobu by sprowokować No cóż nie udało ci się nmiernej długości flusie :) Ale próba niezwykle kusząca dla idiotów Ciekawe ilu sie znajdzie ( chociaż po poprzednich odpowiedziach i obecnej znikoma ) Spróbuj kiedy indziej albo na innym filmie W końcu na 17 inteligentnych jest 83 idiotów ( statystyki obop)
Przepraszam nie chciałam nikogo urazić ale właśnie takie mam zdanie o terminatorze i jego kontynuacji
nędzna prowokacja nędznego pseudoznawcy kina. Zarejestruj się na muminki.pl może tam uda Ci się zaistnieć, pozdro
no juz nie przesadzajcie i nie obrazajcie panienki
to ze wypowiedziala sie nierozsądnie na temat robocopa ;) nie stanowi jeszcze argumentu aby tak po niej 'jechać'
Anna filmaniak - Może podaj choć jeden argument, dla którego dajesz ocenę 1/10 najlepszemu filmowi w dziejach, hm? Co, nie podasz żadnego? No cóż, nic dziwnego, skoro Twój post to zwykła prowokacja...
Petroniusz - twoje prawo uważać jak uważasz , ale anna f... ,ma też do tego prawo i nie ważne że to wygląda na prowokacja , bo i twoja jest prowokacyjna.
Ciekawe co powiesz o "Obywatelu Kane" ?