Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277762
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

I z chęcią obejrzałbym jeszcze raz, ale niestety nie leci w telewizji. Co najmniej raz w roku puszczają Terminatora 3 na Polsacie, mogliby zamiast trójki puścić chociaż raz dwójkę, w końcu dwójka jest lepsza.

ocenił(a) film na 10
dirt16

"jak nie wiadomo dlaczego nie ma ,to chodzi o pieniadze " o przegrywaniu nie wspomne :D

dirt16

Żaden ze mnie znawca i może za chwilę palnę głupotę, ale Polsat chyba nie ma licencji na T2, tylko jakaś inna , mniej znana stacja.

Ale zgadzam się, że powinni puścić. Chętnie bym obejrzał.

ocenił(a) film na 9
kenexgro

Pamiętam, że T2 leciał kilka lat temu na TVN i TVP1, natomiast nie wiem czy leciał na Polsacie. Ale mogliby kupić licencję jeśli nie mają.
TVN też zamiast puszczać co kilka miesięcy Troję, Iron-Mana i Władcę Pierścieni mógłby chociaż raz puścić Terminatora 2 po kilku latach przerwy.

ocenił(a) film na 10
dirt16

Na pewno leciał na Polsacie, bo tak się składa, że pierwszy raz obejrzałem T2 właśnie na tym kanale gdzie był emitowany jako "Mega Hit"... ale to było dawno, bardzo dawno temu... natomiast pierwszy Terminator tylko i wyłącznie na TVP

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

A więc mają licencję, więc mogliby puścić chociaż raz, niestety wolą puszczać co kilka miesięcy trójkę. :(

ocenił(a) film na 9
ApolloCreed_

Jednak dawno, miałem wtedy 11 lat. "Terminator 2" leciał na Polsacie 24.11.2003 o 21:40. :)

ocenił(a) film na 10
kenexgro

Pewnie taak .Pokazuja filmik z okazji 20 -lecia i jest w nim że pokazywali min. Predatora ,titanica,kevina,Terminatora 1 ,Terminatora 3
Dwojka jest ominieta

ocenił(a) film na 10
dirt16

Dzisiaj na Ale Kino + o 20.10 będzie Terminator więc jest szansa, że niedługo puszczą drugą część.

ocenił(a) film na 9
dirt16

Polsat jakieś sześć lat temu często puszczał Terminatora 2, ale teraz wolą wyemitować te nowe, biedne filmy Seagala...

ocenił(a) film na 10
dirt16

kupic w markecie za 2dychy. taki film warto mieć

ocenił(a) film na 9
profanum91

Ja nawet książkę mam. :)

ocenił(a) film na 10
dirt16

Kiedyś bardzo często na Ale Kino puszczali film Terminator 2, ostatnio faktycznie puszczali jedynkę, więc może za niedługo zdecydują się na drugą część.

ocenił(a) film na 10
dirt16

drodzy,
ale co to za problem:
1) kupić za 20 pln w jakimś markecie (nawet chyba reżyserska idzie znaleść) ???
2) ściągnąć z gryzonia ???
3) odpalic stronke typu kinomaniak, ekino, efily czy inne takie cholerstwo i obejrzeć on-line w necie??? :-)
bez przerywania reklamami, oglada sie jek chce i kiedy chce a nie czekać na łaskę i niełaskę Polszmatów, masońskich tvn-ów czy innych stacji tv :-)