Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277816
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

Prośba

ocenił(a) film na 10

Jeśli ktoś ma film na kompie w dobrej jakości, z lektorem i jest w stanie go przesłać to bardzo proszę o kontakt: gg 23228450. z góry dziękuję:)

Siekacz23

A ściągnij sobie, ewentualnie kup wydanie DVD. Nie wiesz jak?

ocenił(a) film na 7
marcin261287

Nie pewnie nie wie jak sie ściaga (swoja droga nie wiesz ze piratcwo jest NIELEGALNE) I pewnie nie wie ze FILM mozna sobie kupic na DVD! Umiesz w ogóle czytać? Siekacz23 nie prosi o instrukcje jak sie ściaga filmy albo jak sie chodzi do sklepu. Tylko pyta (czy tez "bardzo prosi") czy "ktoś ma film na kompie w dobrej jakości, z lektorem i jest w stanie go przesłać" czytaj ze ZROZUMIENIEM bo ześ mu chłopie doradził...

Zyga152

Tak reaguje na lenistwo i niezaradność niektórych ludzi. Daruj sobie osobiste wycieczki pieniaczu.

ocenił(a) film na 7
marcin261287

A kim ty jestes aby reagowac na cokolwiek na tym forum?
Mnie uczono ze trzeba pomagac innym tym bardziej ze autor tematu był uprzejmy piszac ze "bardzo prosi"

ocenił(a) film na 10
Zyga152

Piractwo jest nielegalne, i co z tego wynika???

33_3

ACTA :)

ocenił(a) film na 10
marcin261287

Dokładnie kolego ACTA;)

ocenił(a) film na 10
Siekacz23

Z ostrożności lub chęci zaimponowania nieskazitelną "prawością" w stosunku do ogółu konsumentów kultury można wypowiadać się "politycznie poprawnie" jednakże prawda jest taka że tak zwane "piractwo" ma się nieźle i jego kondycja będzie rosła wykładniczo wraz z wprowadzaniem coraz to nowych zakazów, a zdecydowana większość internetowych kulturożerców jest i bedzie w to zamieszania, bez żadnych wyrzutów sumienia.

ocenił(a) film na 10
Siekacz23

na torrentach jest w kilku wersjach

ocenił(a) film na 10
Siekacz23

Szanowni koledzy, to że można kupić na DVD i ściągnąć wiem, ale jak to słusznie zauważył Zyga152, zapytałem czy ktoś ten film ma na kompie i może przesłać. Czytaj więc: nie masz, nie chcesz przesłać - nie pisz głupot i nie udzielaj się bez sensu. Dziękuję:] Pozdrawiam;)