Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2: Judgment Day
1991
7,6 278 tys. ocen
7,6 10 1 277762
8,4 49 krytyków
Terminator 2: Dzień sądu
powrót do forum filmu Terminator 2: Dzień sądu

Terminator 2 w TV

ocenił(a) film na 10

Pamiętacie może kiedy leciał ostatnio w TV? Chodzi mi o ogólnopolskie programy. Wiem, że był w
Polsacie jakieś 10 lat temu i coś w ostatnich latach nie mogę się doczekać na ten film.

ocenił(a) film na 8
bozo777

1 i 2 była na tvp1 z rok temu.

ocenił(a) film na 10
ViAiPi

totalny absurd ! nie było w tvp 1 ,2 ! poswieciłem troche czasu ,zeszło sie sle ,ale nie było emisji na tych kanałach tego filmu wiec co pie...

ocenił(a) film na 8
deconstramus

Jak nie wiesz to sam nie pie. bo dobrze pamiętam jak jedynka była ostatni raz z półtorej roku temu w maju jakoś tak a 2 z 2-3 lata temu jakoś tak.

użytkownik usunięty
bozo777

Polecam pilnować TVP i Ale Kino, na Ale Kino leciało nie tak nawet rok temu, kilka razy w miesiącu.

ocenił(a) film na 10

Według programu w piątek o 20:00 na Ale kino+ był premierowo pierwszy "Terminator".

ocenił(a) film na 10
bozo777

TVP1 często puszcza przynajmniej raz w roku ale o chorych godzinach i niezbyt się tym chwalą.

ocenił(a) film na 10
SQNISGOOD

No właśnie, niestety na TVP dobre filmy są emitowane dość późno. Pamiętam jak przed rokiem przypadkiem przełączając kanały natknąłem się na pierwszego Terminatora. Godzina była idealna bo 20:20, ale nie reklamowali wcześniej tego filmu.

ocenił(a) film na 10
bozo777

Dokładnie wiele razy trafiłem na coś takiego. Parę lat temu jakoś w nocy przypadkiem włączyłem tvp i patrze a tu terminator :P
Zresztą tvp puszcza nawet The Walking Dead

bozo777

Też ostatnio o tym myślałem, w sumie to filmów w tv nie oglądam ale jak leci Predator na tv4 co kilka miesięcy to zawsze zobaczę. Na pewno na polsacie parę razy była trójka a na tvp jedynka, ale o T2 nie słyszałem.

ocenił(a) film na 10
bozo777

na pewno dwójka kiedyś leciała w TVN