Pamiętacie może kiedy leciał ostatnio w TV? Chodzi mi o ogólnopolskie programy. Wiem, że był w
Polsacie jakieś 10 lat temu i coś w ostatnich latach nie mogę się doczekać na ten film.
totalny absurd ! nie było w tvp 1 ,2 ! poswieciłem troche czasu ,zeszło sie sle ,ale nie było emisji na tych kanałach tego filmu wiec co pie...
Jak nie wiesz to sam nie pie. bo dobrze pamiętam jak jedynka była ostatni raz z półtorej roku temu w maju jakoś tak a 2 z 2-3 lata temu jakoś tak.
Polecam pilnować TVP i Ale Kino, na Ale Kino leciało nie tak nawet rok temu, kilka razy w miesiącu.
Według programu w piątek o 20:00 na Ale kino+ był premierowo pierwszy "Terminator".
TVP1 często puszcza przynajmniej raz w roku ale o chorych godzinach i niezbyt się tym chwalą.
No właśnie, niestety na TVP dobre filmy są emitowane dość późno. Pamiętam jak przed rokiem przypadkiem przełączając kanały natknąłem się na pierwszego Terminatora. Godzina była idealna bo 20:20, ale nie reklamowali wcześniej tego filmu.
Dokładnie wiele razy trafiłem na coś takiego. Parę lat temu jakoś w nocy przypadkiem włączyłem tvp i patrze a tu terminator :P
Zresztą tvp puszcza nawet The Walking Dead
Też ostatnio o tym myślałem, w sumie to filmów w tv nie oglądam ale jak leci Predator na tv4 co kilka miesięcy to zawsze zobaczę. Na pewno na polsacie parę razy była trójka a na tvp jedynka, ale o T2 nie słyszałem.