zajebiste kino akcji,super Lokken,swietne efekty specjalne,super Arnie jak zawsze,
Zgadzam się z kolega czytając te wypowiedzi na forach odgadnąłem dzisiaj wcale nie jest to gniot jak mówią nie wiem czemu się czepiają aż tak tego obrazu sa gorsze gó...dla mnie w porzadku film akcja jest naprawde dobra kilka scen zajebistych z dzwigiem na ulicy fajna demolka cmentarz i walka t-x z arnim w kiblu sa błedy w scenariuszu kazdy film je ma boze normalka efekty sa super fabuła wiadmo gorsza od arcydzieła kina sf sławetnego t2 i gra aktorska tez ok plus duzy za t-x kobietę terminatora taka zimna bezkomprowisowa za wszelka cene zniszczyc johna connora ogołem mi sie podoba `i nie jest to zadna dno czy tez tragedia solidne 7
musisz wiedziec ze nie wszyscy beda sie zgadzac z tym co piszesz i ze Ty tez nie zawsze sie bedziesz zgadzal z innymi na temat jakiegos filmu,sa gusta i gusciki i na to nie ma rady,np. mnie strasznie podobal sie prometeusz a prawie wszyscy sa zazenowani tym filmem,tez niewiem czemu,i powiem Ci pieprzyc to ,mnie sie podoba i basta! najwazniejsze sa Twije odczucia co do danego filmu,reszta niech sie goni........ pozdr.