PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93921
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

8/10

ocenił(a) film na 8

Bardzo dobrze oglądało się Terminatora 3, dużo akcji oczywiście muzyka więc oceniając film przez pryzmat akcji, sci-fi film wypada naprawdę bardzo dobrze. Jednak porównując z poprzednimi dwoma częściami Terminator 3 wypada dużo gorzej. Prawdę mówiąc nie spodziewałem się, by po dwóch pierwszych rewelacyjnych częściach trójka dorównała. Nie wiem czy dobrym posunięciem było obsadzenie kobiety w roli T-X, John Connor w tym filmie nie jest jakby sobą i to można odczuć, postać Kate jest dosyć drażniąca. Zakończenie mogło być lepsze. Nie zmienia to jednak faktu że film jest bardzo dobry. 8/10.

alfabecik123

Po obejrzeniu najnowszego terminatora wypada tylko zgodzić się z Twoją oceną częsci trzeciej.

ocenił(a) film na 7
alfabecik123

Jak dla mnie "tylko" dobry, za dużo spapranej fabuły i mało mroczności tak podziwianej w pierwszych dwóch częściach. Super efekty cieszące oko nie potrafią zastąpić klimatu jaki było czuć w poprzednich ekranizacjach. Oczywiście film obejrzałem z przyjemnością, scena pościgu z dźwigiem to majstersztyk, ale też za dużo było bzdurnych strzelanin nieprawdopodobnych nawet jak na film SF.