jest zajebisty, jeden z najlepszych, jakie oglądałem w życiu 10/10 w niczym nie jest gorszy od T2 (T1 nie oglądałem).genialna historia, świetny klimat, dużo akcji i zajebiste zakończenie!!
Ja tez popieram fil jst naprawde dobry, mi sie bardzo podoba biorac pod uwage, ze to ostatni Terminator ze Schwarzeneggerem
Spoko film ciekawa fabula i akcja:-)
Kristanna Loken jako T-X rewelacja i oczywiscie stary dobry Arnold
Zapewne nie jeden z najlepszych jaki oglądałem, ale zapewne nie tak zły jak go "fani jedynki i dwójki" opisują. Arnold Schwarzennegger pomimo ,że jest już dość stary, daje radę a w filmie NIC nie zdradza jego wieku. Akcja dość dobra. Oczywiście nic nie jest w stanie przebić kultowej dwójki, od jedynki też niestety jest słabszy co jednak nie robi z niego najgorszego filmu w dziejach kina... a niektórzy próbują z niego taki film zrobić.
Ja osobiście już odczuwam niesmak do części 4 ze względu na brak Terminatora (Arnolda) w Terminatorze co jak dla mnie nie powinno mieć miejsca - albo powinni już sobie dać spokój albo nakręcić czwórkę z Arnoldem dziadkiem. Możecie mówić co chcecie ale Arnold bez sprzecznie jest ikoną tego filmu, dlatego też nie wyobrażam sobie jak może powstać ten film bez niego.
A tak moze powstac, ze teraz bedzie pokazana wojna a nie kolejny raz to samo (choc chodzą sluchy , ze film bedzie o ratowaniu Reesa)... poza tym Arnold prawdopodobnie wystapi goscinnie