PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93946
4,8 33 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Jeśli ktoś ma T3 na dvd, niech powie jakie są sceny wycięte w dodatkach. Nie wiem czy warto to kupywać.

Zajebisty_Spojrzeniem

Hehe.... ty myślisz, że wycięte sceny są lepsze od samego filmu??

O_R_M_O_cat

nie ,, nie myślę ze wycięte sceny są lepsze od całego filmu, tylko chce sie dowiedzieć czy warto se kupić T3

Zajebisty_Spojrzeniem

Ja posiadam wersję dwupłytową. Nie przypominam sobie żeby były jakieś wycięte sceny...(jak jakieś były to musiały być słabe bo nie pamiętam ich) ALE jest dosyć dużo innego materiału do oglądania i czytania. Oczywiście to nie taka ilość jak w kolekcjonerskim T2 ale nie jest źle. Podsumowywując: jeśli nie masz nic do samego filmu to możesz inwestować. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 10
Zajebisty_Spojrzeniem

Jest jedna fajna wycięta scena o początkach SKY NET. Jest przedstawiony Arnold jako marine, który udostępnia swoje ciało i twarz dla prototypu t-800. Arni ma świetnie-śmieszny głos prawdziwego wojskowego - robi miny terminatora i mówi "oto twarz przyszłości". Świetna scena, ale za mało poważna. Dziwię się jednemu: jak tej sceny nie można pamiętać z dodatków, chyba jeśli się ją przeoczyło...

Zajebisty_Spojrzeniem

Bo to nie była wycięta scena jeśli już coś...

ocenił(a) film na 10
O_R_M_O_cat

Jak już piszesz coś takiego, to dodaj jeszcze może - co to było?
Scena ta została nakręcona i nie wpięta do filmu - a niby co to było?
Reklamówka, teaser? No czekam na odp.

Zajebisty_Spojrzeniem

Oglądałeś "6-ty dzień" ze Schwarzeneggerem? Tam w dodatkach jest coś podobnego. To jest coś na wzór reklamy, a zresztą chciałbyś zobaczyć tą scenę w filmie? Bo ja nie...

O_R_M_O_cat

przecierz przy opisie T3 na dvd u każdego dystrybutora pisze ze są wycięte sceny.

ocenił(a) film na 8
Zajebisty_Spojrzeniem

To jest tylko ta jedna scena usunieta ?

ocenił(a) film na 3
jacek123

tak, jesty tylko ta scena. i wg mnie durnotą reżysera było to że ją usuneli, bo wnosiła o wiele więcej niż te popier**lone komediowe wstawki. widz dowiadywał sie skąd się wzięła taka a nie inna ludzka powłoka T-800, oraz w miare starano się wyjaśnic dlaczego powstał SkyNet mimo, iż w T2 całe Cyberdyne wyleciało w powietrze. A humorystyczne wstawki? może i niedzielnego widza bawią ale zagorzałych fanów uniwersum terminatora tylko wkur**ają...

użytkownik usunięty
hbk06_qbas

1) ktoś cię wybrał na oficjalnego przedstawiciela wszystkich zagorzałych fanów Terminatora?
2) ta scena wycięta jest bardziej komediowa niż większość tego co się w filmie znalazło. Najpierw Arnold gadający z akcentem rednecka ze wsi z południa Stanów, a potem gość który głosem Arnolda mówi "We can fix it"

ocenił(a) film na 3

1) a czy Ty zawsze musisz próbować dosrywać ludziom co mają inne zdanie niż Twoje???
ok, sorry. mój błąd. powinienem napisać "WIĘKSZOŚĆ zagorzałych fanów uniwersum terminatora tylko wkur**ają"
tak lepiej?
2) jasne! zapewne scena T-800 z okularami Eltona Johna była o wiele bardziej super niż wyżej wymieniona.

cały ambaras polega na tym że ja i Ty mamy inne postrzeganie na temat T3 :-)

użytkownik usunięty
hbk06_qbas

"a czy Ty zawsze musisz próbować dosrywać ludziom co mają inne zdanie niż Twoje???"

Tak.

"2) jasne! zapewne scena T-800 z okularami Eltona Johna była o wiele bardziej super niż wyżej wymieniona"

Większość - słowo klucz.

ocenił(a) film na 3

"Tak."

wyczuwam kompleksiki :-)

użytkownik usunięty
hbk06_qbas

Ale czegoś innego najwyraźniej nie wyczuwasz :P