Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 94180
5,0 24 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Normalnie zeby popsuc taki swietny cykl filmow to jednak tez trzeba miec talent, nie wiem jak to funkcjonuje ale jezeli Cameron musial zgodzic sie na kontynuacje swojej serii to jest normalnym idiota, co do Shwarzeneggera to widac ze to tylko sęp na pieniadze w ogole nie liczacy sie z wizerunkiem filmu. Film jest tak beznadziejny ze nie mam slow, zawsze kochalem Terminatora, obydwie czesci ogladalem chyba z milion razy, tutaj zaluje ze trzecia ogladnalem chociaz raz. Aktor i w ogole postac Johna Connora? Co to jest? Zagubiony chlopiec martwiacy sie opryszczka? Nie nie, dla mnie ten film to na pewno nie Terminator. Ale co mnie najbardziej martwi to to ze bedzie 4 czesc, przygotujcie sie na najgorsze

ocenił(a) film na 1
viciu_080

O matko dopiero teraz zauwazylem ze Cameron wspolpracowal przy scenariuszu, wstyd panie James ze maczal Pan palce w tym gownie, normalnie wstyd

użytkownik usunięty
viciu_080

Cameron nie pisał scenariusza do T3!
Tyle że tu na FW taka brednia została zaakceptowana.
Pozdro.

ocenił(a) film na 7

Pisał,nawet na początku filmu w napisach zostało wymienione jego nazwisko

użytkownik usunięty
a_kwitek

Ja nie widziałem jego nazwiska na początku filmu...

viciu_080

Dla mnie 3 czesc nie istnieje, przynajmniej po obejrzeniu w takim wydaniu. Taki fenomen jak terminator 2 nie mógłby zostać przebity nawet gdy go reżyserował sam Cameron. Ale Jonathan Mostow spieprzył całkowicie wizerunek terminatora, nawet nie potrafił odpowiednio ustawić aktorów, i co z tego ze są te niby fajne efekty specjane jak cała fabuła jest bardzo kiepska w porównaniu z czescią 2.

użytkownik usunięty
lukaszz

Trzeba natychmiast usunąć z tytułu Terminator 3. A potem userzy filmwebu przestaną sie czepiać.