PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93921
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

-Szklana Pułapka 4.0
- Szklana Pułapka 5
- Terminator 3
- Rocky Balboa
- John Rambo

Głosujcie;)

ocenił(a) film na 8
DawidSt

Rocky Balboa

ocenił(a) film na 6
DawidSt

Terminator 3

ocenił(a) film na 5
DawidSt

bezapelacyjnie ex equo - Rocky Balboa i John Rambo - Sylwek jak zawsze ma klasę i trzyma poziom - Die Hard 4 - stolec biegunkowy wytworzony w komputerze...T 3 - lepiej nie mówic...

ocenił(a) film na 6
DawidSt

Dla mnie oczywiście "Rocky Balboa". Zgadzam się z przedmówcą, że Sylwek trzyma poziom.
"stolec biegunkowy wytworzony w komputerze..." hahaha.

ocenił(a) film na 5
DawidSt

Balboa i Rambo wyszły zaskakująco dobrze - godne pożegnania serii, bo zarówno Rambo III jak i Rocky V mi się NIE podobały. Teraz zakończenia tych serii są o wiele lepsze. Sylwek wciąż czuje bluesa i to on odpowiada za realizację tych filmów, nie tylko w nich wystąpił. Co innego reszta. Szklanej pułapki 5 nie widziałem, ale to w sumie nie powrót, tylko czwórka była powrotem - dla mnie miernym. To samo Terminator 3. Nie dość, że same filmy są mierne, albo co najwyżej średnie to jeszcze ich poprzedniki były arcygenialne w przypadku Terminatora i bardzo dobre w przypadku Szklanej Pułapki.

ocenił(a) film na 7
DawidSt

jak dla mnie John Rambo, a zaraz potem Rocky Balboa... dobre nawiązania do poprzednich filmów i zakończenia godne legendarnych serii

użytkownik usunięty
DawidSt

Rocky Balboa

DawidSt

Hans Kloss - Stawka większa niż śmierć.

ocenił(a) film na 8
DawidSt

Dla mnie pierwszym Rocky Balboa(10/10), potem na równi Terminator i Rmbo(po 8/10), na koniec obie Szklane pułapki.

ocenił(a) film na 3
DawidSt

SLy

ocenił(a) film na 8
DawidSt

1. Rocky Balboa
2. Terminator 3
3. Szklana Pułapka 4.0
4. John Rambo
...
5. Szklana Pułapka 5

ocenił(a) film na 6