PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93866
4,9 26 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Film ma tempo, dobrą akcję, Arnolda w świetnej formie i przede wszystkim boską Kristannę Loken, więc nie wiem o co chodzi tym wszystkim narzekaczom. Dla mnie bardzo solidne kino Sci-Fi / action

ocenił(a) film na 8
usztik

Każdy, kto uważa, że "trójka" jest kiepska, robiona na siłę itp. to palcem robieni malkontenci. To jest inny "Terminator" co "jedynka" czy "dwójka", ale jest oryginalny. Jest Arnold, i to jest ważne, a w "czwórce" go właściwie nie było.

ocenił(a) film na 7
JackHolborn

A wiesz że nie tylko Arnold z starej obsady miał tam grać też Furlong ale niestety doprowadził się do tak marnego stanu, że nie dało rady go zaangażować.

ocenił(a) film na 8
ChubakaCieLubi

Tego nie wiedziałem. No ale teraz już wiem;-)

ocenił(a) film na 7
JackHolborn

Furlong jako tako teraz egzystuje ale pomimo że nie jest jakiś stary to wygląda dość staro. On jeszcze mocniej poszedł z używkami jak np Mc Culcin z Kevina bo ten drugi obecnie świetnie się trzyma pomimo że też dobiło go aktorstwo za małolata. A szkoda że Furlong nie zargał w Terminatorze 3 bo film nabrałby większego smaku. Ten film zresztą wyszedł w takiej epoce że ludzie mieli już trochę wywalone na kolejne części terminatora i uważam że nadal mają. Po prostu po co pchać zamkniętą historię do przodu.