Klimat terminatora utopił się razem z T-800 w gorącym metalu. Spieprzyli fajną historię, chociaż gdyby Cameron stanął znowu za kamerą to mogło by wyjść. John Connor do dupy, pijaczek już ten dzieciak z dwójki miał większe jaja niż ten picuś. Jedyny plusik to Kristanna Loken, ah scena podczas pojawienia się T-X:D. Ciekawe ile czasu musieli podciągać mięśnie dla Schwartzennegera. Pewnie długo bo taki flak z niego.
A mi wydaje się że gdyby za kamerą 3 części takze był Cameron film byłby o niebo lepszy.
Klimat jaki w jego filmach z lat 80' jest genialny, mam na mysli T1, Aliens i Abyss.
Może juz w T3 nie powtórzył by tego stylu swojego
ale wyszłoby mu lepiej na bank niz Mostowowi a film byłby dłuższy i mroczniejszy.
Gdybyś umiał czytać opisy obok avatara to byś wiedział dlaczego mam go w ulubionych Wyraźnie tam napisałem że "w ulubionych mam filmy z kolekcji" a mam ten film bo mam zamiar całego Terminatora kiedyś skompletować.
na pewno gdyby film wyreżyserował James Cameron to film byłby lepszy ale i tak dla mnie jest bardzo dobry .Terminator 3 to dobra kontynuacja po Terminatorze 2 sprawdzają sie sceny z Terminatora 2 jak Schwarzenegger w scenie filmu jedzie z Johnem i sarą Connor w samochodzie po naprawie samochodu przez Arnolda wtedy mówi o scynecie o ludziach którzy chcieli w panice go wyłąnczyć i to siepojawiło w Terminatorze 3 i efekty specjalne też są spoko.
MATT60:
a teraz kolego powiedz zatem, czy i gdzie się znajdują twoje "prawdziwe ulubione"?:P
Pozdro;)