PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33027}

Terminator 3: Bunt maszyn

Terminator 3: Rise of the Machines
2003
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93921
5,0 27 krytyków
Terminator 3: Bunt maszyn
powrót do forum filmu Terminator 3: Bunt maszyn

Według mnie:

1. Arnold z T1
2. Arnold z T2
3. Patrick z T2
4. Arnold z T3
5. Babka z T3

KopsonKrk

Arnold oczywiście najlepszy (za wyjątkiem T3), a zaraz za nim Patrick.
Kristanna Loken była najgorszym terminatorem, gorszym nawet od Summer Glau w serialu.

ocenił(a) film na 5
KopsonKrk

Zdecydowanie T-X to najsłabszy klimatycznie Terminator. Jak dosłownie rozumiana maszyna do zabijania może okazywać złość i emocje? Przywołuję tu zwłaszcza scenę tuż przed zniszczeniem, kiedy to-chwycona od tyłu przez Arnolda-"krzyczy" za Johnem.

ocenił(a) film na 6
Ketosz

T-1000 też okazywał emocje, i to widać było po jego ruchach i mimice twarzy, a starsze modele grane przez Arnolda miały kamienną twarz.
Ale myślę że T-1000 i T-X są lepszymi modelami i lepiej potrafią naśladować prawdziwych ludzi, przez co są bardziej niepozorni i trudniejsi do zdemaskowania. a co za tym idzie łatwiej im dopaść ofiarę ;p

ocenił(a) film na 5
KopsonKrk

W sumie racja, aczkolwiek jest jednak przykładowo różnica między strachem T-1000 przed wybuchem granatu w jego ciele (tuż przed stopieniem), a maniakalną agonią w oczach T-X po słowach "You are terminated".

ocenił(a) film na 6
Ketosz

T-1000 również utkwiła mi w pamięci scena gdzie przychodzi do domu Connora i pyta się jego przybranych rodziców gdzie jest. Wtedy marszczy czoło i tak jakby się nawet uśmiecha. Było też kilka innych scenek. Ale to drobnostka ;p