PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10030642}
5,8 10 tys. ocen
5,8 10 1 10354
6,4 18 krytyków

Terrifier 3
powrót do forum filmu Terrifier 3

Oglądają miałem wrażenie że to zlepek krwawych scen bez scenariusza. Cała masa absurdow, klaun w dzień chodzi i morduje po mieście bez konsekwencji. Duża ilość brutalnych scen przerodziła się groteskę i sceny te zaczęły najzwyczajniej nudzić. Producenci reklamuja, że ludzie wychodzą z kina... Być może ale z nudów .

55
Kinomaniakwarszawski

W scenach ,,niekrwawych" dialogi, które mają budować napięcie na poziomie ,, ukrytej prawdy'.

Kinomaniakwarszawski

Dialogi i postacie drugoplanowe - tragedia. Nie szukam głębi ani rozbudowanej fabuły ale poza scenami mordowania, gdzie nie ma jasna sprawa dialogów to aż zęby bolą, takie to jest złe.

Anita1055

Film fenomenalny. Nie wiem czego więcej można się spodziewać po groteskowym horrorze klasy B z klaunem w roli głównej :) Spełnił wszystkie moje oczekiwania

NieMamSwojegoZdania

Nawet więcej niż spełnił oczekiwania. Tu co cześć jest lepiej a to się nieczęsto zdarza.

Janel

Wciąż liczę na horror z prawdziwego zdarzenia w wykonaniu Niela Breena

Kinomaniakwarszawski

Aktorstwo również na takim poziomie.

Kinomaniakwarszawski

Niestety zgadzam się. Było trochę interesujących scen, ale ogólnie reżyser nie miał pomysłu jak to wszystko skleić w całość. Film jest długi jak na slasher, a pomimo to nie wyrabia się z prowadzeniem fabuły. Końcówka jest wrzucona na szybko bo reżyser spojrzał na zegarek, że minęło ponad półtorej godziny a nawet w połowi opowieści nie jesteśmy. Poprzednia część była dużo lepsza. Wzrost budżetu nie przełożył się na jakość filmu.

Randil

W pełni się zgadzam.