Mnie także film się podobał (jak jednej z poprzedniczek). Faktycznie, powód był żenujący, ale scena grozy i trzymane napięcie wykonane było bardzo dobrze. Nigdy nie boję się na filmach, ale ten akurat oglądałam późno w nocy i jako jedyny do tej pory ze wszystkich filmów wywołał u mnie dreszcz na plecach (podczas akcji, gdy samochód zgasł, nagle ruszył lub gonił kobietę). Mimo, że takich filmów jest wiele, za tę scenę daję aż dziewiątkę.
Mnie również film się bardzo podobał,widziałem go już raz wcześniej,jest w porządku,uczucie prześladowania jest obecne od zajechania drogi przez bohaterkę(świetna Laura Leighton) temu psychopacie aż do końcówki.
Nie mogę opisać jak zażenował mnie ten film. Brak akcji, jakiegokolwiek sensu wielkiego spisku psychopaty, sceny które niby miały wzbudzać dreszcz bardziej mnie śmieszyły niż straszyły, ale za to ostatnia scena była tak śmieszna, że 5 minut po obejrzeniu filmu dalej mam uśmiech na twarzy. Dałem ocenę 1, ponieważ straciłem godzinę z mojego życia, którą mogłem wykorzystać na odpoczynek. Pozdrawiam i ostrzegam przed tym filmem.
Ja również nie jestem w stanie sobie wyobrazić żeby komuś te badziewie się podobało ;] Powód dla którego ten psychopata ścigał tą kobietę jest oczywiście śmieszny ale jestem w stanie przymknąć na to oko ponieważ psychopaci mają własny świat ale wykonanie tego filmu TRAGICZNE... Wystarczy że wczoraj włączyłem "dwójke" i po przeczytaniu opisu filmu już byłem pewien że scenariusz jest oklepany i samo wykonanie będzie podobne jak to wychodzi z naszymi polskimi tego typu filmami. 2/10