Terrorysta

Cleanskin
2012
6,4 10 tys. ocen
6,4 10 1 10028
6,3 3 krytyków
Terrorysta
powrót do forum filmu Terrorysta

Witam, moim skromnym zadaniem rewelacyjny film - mocny scenariusz, wartka akcja, szokująca intryga - piorunujące zakończenie. Walka z turbanami i terroryzmem pokazana rewelacyjnie i na najwyższym poziomie. Angielskie mocne kino ! Kto lubi ostre sensacje - koniecznie do oglądania. Polecam !!!

ocenił(a) film na 7
relax

Dobry ale nie az tak jak ten:
http://www.filmweb.pl/film/Bez+regu%C5%82-2010-460941

ocenił(a) film na 9
aronn

relax-zgadzam się całkowicie...ograniczam palenie a oglądając ten film ,niestety,co chwilę sięgałam po papieroska:]]]
Polecam...oczywiście fim a nie papierosy:]]]

moon983

Ograniczanie nic nie daje. Trzeba rzucić to świństwo i utrzymać się w tym postanowieniu.

Ja paliłem 12 lat (od zakończenia podstawówki). Od pół roku zero papierosów, teraz aż mnie szlag trafia jak ktoś przy mnie pali te śmierdziuchy :) .

Co do filmu, to był OK .

ocenił(a) film na 6
relax

Racyja! Rola idealna dla Bean'a. W ogóle dawno nie widziałem tak porządnie zrealizowanego i zagranego filmu. Szkoda, że nie wszedł do kin. Była by to miła odmiana wobec gó*na, które serwują nam obecnie Multipleksy.

relax

jeszcze lepsza rola Ash'a zagrana przez mlodego aktora. swietny film ogolnie

ocenił(a) film na 7
relax

Bean niby główny bohater a zagrał mało a szkoda,mogli dać więcej z nim scen akcji za sceny Asha z tą babą,film dobry ale jak dla mnie momentami przynudzał i brakowała mi właśnie czegoś ale sam wątek bardzo na czasie