PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=312016}
5,9 280 tys. ocen
5,9 10 1 279957
5,4 45 krytyków
Testosteron
powrót do forum filmu Testosteron

...

ocenił(a) film na 3

Film leci już 30 minut, ciekawy jestem ile wytrzymam.
Już powoli zaczyna mnie telepać i czekam na reklamy żeby odetchnąć.
Póki co 2/10 bo film lepszy od "Gulczas, a jak myślisz"

ocenił(a) film na 8
Tillig

Gratuluję jednego kanału w tv.

ocenił(a) film na 3
anoonimy

Mam więcej kanałów,
po prostu znajomi bardzo polecali ten film i jak już zacząłem to chciałem obejrzeć do końca, ale chyba nie dam rady :)

Tillig

Podzielam Twoje zdanie. Ale ja nie czekając na reklamy poszedłem zrobić sobie herbatę:) Ale bez żartów - film tragiczny - a obsada taka spox. Ehhh.

sebakrecik

No ja napisalem nizej komentarz... MAMY SIE SMIAC Z PRZEKLENSTW ? Nie dziekuje

ocenił(a) film na 8
kuboski7

Widocznie nie odciera do was o czym ten film ma byc. Przekleństwa ? są tylko dodatkiem pokazującym w przerysowany sposób nasze zachowania.

ocenił(a) film na 3
CypherR

To wytłumacz nam proszę, bo ja mam 35 lat i nie rozumiem.

Tillig

Oj Tillq jakbys nie wiedział ze w tym filmie przekleństwa są parafrazą metafory życia samotnego człowieka w stacji badawczej na Grenlandii a film jest chironomia sensu instnienia pingwina królewskiego...

kuboski7

Coś ty się tych przekleństw tak uczepił? ja nawet ich nie zauważyłem...

ocenił(a) film na 7
Tillig

Proszę bardzo, każdy ma problemy z kobietami, tu są przedstawione w bardzo
humorystyczny sposób, i nie rozumiem jednego, tutaj jak są przekleństwa
potrzebne w danej sytuacji to są użyte a jak nie to jest normalna rozmowa,
poza tym nie wierze, że są tu sami kulturalni panowie, takie rozmowy to
norma i to wszędzie, a sceny i aktorzy świetnie, jak dla mnie dobry film,
bardzo dobry, bo mnie w przeciwieństwie do was żygać mi się filmami typu,
dlaczego, teraz albo nigdy, nigdy nie mów nigdy, tylko miłość, teraz
miłość, uwierz w miłość itp, i to jest sarkazm, jeśli ktoś nie rozumie...

ocenił(a) film na 3
Tillig

Film mega słaby, niby znani aktorzy a tu taka kupa. Ja wytrzymałem godzinę tzn. do 21 z minutami.
Filmu wcześniej nie widziałem, może poza jakimiś reklamowymi urywkami i opisami.

ocenił(a) film na 8
pi0trek_2

O czym jest ten film ? O nas, o facetach, o tym jak postrzegamy kobiety i o tym jak potrafią nas wykiwać przez to że zamiast mózgiem, myslimy przyrodzeniem - to tak w telegraficznym skrócie, jest tego duużo więcej. Skoro nie dociera do Ciebie przekaz tego filmu, może znaczyć naprzykład iż mimo 35 lat na karku nigdy nie miałeś problemów z kobietami, widocznie masz wyjątkowe szczęście, ja takiego nie miałem... dlatego ten film mnie rozbawił. Stereotypowy do bólu, ale nie można do wszystkiego podchodić śmiertelnie poważnie i rzetelnie.

ocenił(a) film na 3
CypherR

Ja na film, patrze jak na zwykły film i tak go oceniam.
Jeśli Testosteron jest dla Ciebie jakimś wyznacznikiem w życiu to ok, masz do tego prawo.
Myślę że nie ma faceta, który nie miał problemów z kobietami. Ale w tym filmie nie dostrzegłem żadnych podobieństw do swoich sytuacji życiowych/problemowych.

To tyle i pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
Tillig

Wyznacznik w życiu ? Gdzie ja napisałem coś co miałoby Cię skłaniać ku temu że ten film jest dla mnie jakimś wyznacznikiem ? Po protu dla mnie to świetna satyra na relacje damsko- męskie, a że podana momentami w dość prymitywny sposób ?
No cóż, każdy facet czasem mysli tak o kobietach, sama natura, testosteron :)

również pozdrawiam

Tillig

ja wytrzymałam do reklamy ledwo i już nie powróciłam do oglądania..

fuxior11

Mnie zastanawiają 2 rzeczy
1) CZy ktos tu sie zachwyca komediami romantycznymi ? Nie widze - wiec wasze argumenty nic nie znaczą
2) Jesli to był inteligentny humor ... to chyba tylko w porównaniu do łowcy.B

ocenił(a) film na 7
kuboski7

Tak to jest bardzo inteligenty humor, bardzo mi przypominał dzień świra i
wszyscy jesteśmy chrystusami, gdzie humor był genialny, ukazuję po prostu
rzeczywistość, bo nie wiem już o co chodzi tym trollom, którzy jedyny powód
na nie to to że nie inteligenty humor kupa dno, a dla mnie odwrotnie, film
skłania do refleksji...

gohan263

przecież humor to nie tylko dialogi, ale przede wszystkim humor sytuacyjny, miny, gesty, sposob mowienia itp. - a tego akurat "Testosteronowi" nie brakowało...

gohan263

Porównanie "Testosteronu" do ostatnich filmów Koterskiego, to dla niego potężna bomba z zamkniętej pięści w twarz.
Film jest idealnym usypiaczem, a z tą dobrą obsadą bym nie przesadzał... Oczywiście kto co lubi.

Tillig

Film jest prze świetny. Świetne teksty, obsada, gra, gesty zachowania. Mogę go oglądać co chwilę.

ocenił(a) film na 8
mateus8

Wlasnie to jest w TESTOSTERONIE najlepsze, ze jego najwieksze atuty to nie sa pojedyncze teksty tylko cale sytuacje ;)

ocenił(a) film na 5
mateus8

Ja też bym mogła go oglądać co chwilę... Już 4 razy zaczynałam, za każdym zasypiam, chyba muszę nagrać i spróbować rano. :)